Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2018

Missäs nyt oikein mennään ?

Heippa vaan ihanat ! Tänään palaillaankin blogin puolelle ihan kuulumisten merkeissä, nimittäin tällä hetkellä mulla on menossa aika isojakin muutoksia omaan elämään liittyen. Tähän alkuun voinkin ilmoittaa että aloitan parin viikon päästä opiskelija elämän monimuotototeutuksella ! Hommahan meni niin että pari viikkoa sitten sähköpostiini tippui tieto että olen noussut varasijalta valittujen joukkoon ja pienessä shokissa vastaanotin opiskelupaikan Tampereen ammattikorkeakoulusta, restonomin tutkintoon. Jotkut varmaan teistä muistaakin kun keväällä yhteishakujen aikaan kirjoittelin miksi työelämään jämähtänyt päätti hakea opiskelemaan.
Shokissa sitten itkettiinkin onnesta ja soiteltiin kaverit ja suku lävitse ja huudettiin ilosanomaa. Lähipiiri on ehkä joutunut hieman koville kuunnelleessaan minun märmärtystäni siitä ettei opiskelupaikkaa tippunutkaan tänä vuonna mutta toisin kävikin. Enkä osaa oikein vieläkään sisäistää sitä että ehkä kolmen ja puolen vuoden päästä minulla on oman alani esimiespaperit kourassa. Tulevista vuosista tulee rankat mutta uskon että niistä tulee myös sen arvoiset.
Toinen aika isokin muutos ja helpotus elämässäni on nimittäin ensimmäisen oman auton hankinta. Vaikka auto tuli hommattua vähän niin kuin pakon edessä ja kun työmatkojen sumpliminen rupesin käymään liikaakin pään päälle niin kaikista paras vaihtoehto oli oman kulkupelin hankinta, ja nyt lähipäiville Tampereelle kulkeminen muuttui helpommaksi.
On myös tähänkin kesään kuulunut todella stressaavia hetkiä henkilökohtaisessa kuin myös sosiaalisessa elämässä, mutta niistäkin ollaan ylipäästy ja niitä stressinrippeitä ollaan helpotettu näillä hellepäivillä tuoreilla mansikoilla, vesimelonilla ja iltauinneilla. Mikään ei ole parempaa kun se että pääsee virkistäytymään lämpimässä järvivedessä raskaiden ja rasvaisten työpäivien jälkeen parhaiden ihmisten kanssa.
Elokuukin koputtelee myös jo ihan ovella ja kesän viimeinen kuukausi lähtee käyntiin. Ensi kuussa onkin sitten edessä juurikin koulun aloitus, työelämässä toivottavasti todella jännittäviä juttuja, Cheekin uran päätöskeikka, omat 21v synttärit ja kaikkea muuta kivaa. Toisaalta odotan elokuuta jo kuin kuuta nousevaa mutta mihin tämä heinäkuu on oikein kadonnut !? 

Mukavaa heinäkuun viimeistä päivää ja mahtavaa elokuuta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !