Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2018

Kesän helpoin kanasalaatti

Ihanan aurinkoista ja helteistä kesälauantaita kaikille ! Tällä viikolla ollaankin saatu nauttia näistä helteistä ja eilisestä ukkosmyräkästä työmaalla, ja nyt mulla on niinkin ihmeellinen viikko menossa että sain viettää lauantaina vapaapäivää. Tämmöisillä helteillä ei kuitenkaan kuumassa asunnossa ruoan tekeminen saati sitten syöminen oikein innosta alkuunkaan, siksi kevyet, nopeat ja ei niin paljoa hellaa tarvittavat ruoat ja reseptit tulee imettyä internetin ihmeellisestä maailmasta. Itse kun elelee aikalailla hektistä elämää ja vapaa-aikaa työvuorojen välissä ei juurikaan ole niin nopeat ja simppelit ruoat ovat tämän kokin parhaita kavereita, varsikin nyt kesäaikaa. Joten tänään olisi tarjolla ehkä kesän helpon kanasalaatti. Tämä kanasalaatti ei tarvitse ydinfysiikkaa vaan simppeleitä makuja ja yksinkertaista maustamista.
1pss salaattisekoitusta
200g kirsikkatomaatteja
1 pieni kurkku
2 kypsää avokadoa
200g salaattijuustokuutioita
350g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
200g keitettyä riisiä
kevyt salaatinkastiketta

Paista broilerin fileesuikaleet ja keitä riisi kasvisliemessä kypsäksi. Anna jäähtyä kunnolla. Leikkaa kurkusta puolikuita, puolita kirsikkatomaatit, kuutio avokadot ja huuhtele salaattisekoitus. Sekoita kaikki vihannekset yhteen salaattikulhossa. Pidä salaattijuusto, keitetty riisi ja paistettu broilerin suikaleet erillään salaattipohjasta jos et syö koko kulhollista yhdeltä istumalta, näin salaatti säilyy pidempään. Kokoa salaatti lautaselle kerroksittain(salaattipohja, riisi, kanat ja fetajuusto) ja kaada päälle kevyttä salaatinkastiketta. Koristele halutessasi mansikoilla ja nautiskele :)
Toivottavasti tästä löytyi jollekulle pientä helpotusta ruokailujen suhteen näillä hellivillä helteillä. 

Ihanaa kesälauantaita kaikille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !