Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2018

IN / IN part 6

Moikka moi ja ihanaa maanantaita kaikille ! Pitkästä aikaa olisi vuorossa IN / IN-postaus, edellisen voitkin käydä lukaisemasta tästä. Tällä kertaa IN-listalle on päätynyt suurimmaksi osaksi sellaisia juttuja jotka ei ole olenkaan napannut allekirjoittaneen silmään aiemmin, mutta tällä hetkellä ovat pakko-saada-kategoriassa.
Palazzohousut
Rennot, leveälahkeiset, korkea vyötäröiset ja kevyet palazzohousut ovat ehkä tämän kesän hankintalistan ykkösenä. Todella monikäyttöiset ja kauniit jotka menevät arjessa ja juhlassa oikeanlaisilla asusteilla !

Silkkihuivit erilaisina asusteina 
En ole oikein ikinä ymmärtänyt huivien käyttöä muuten kuin mukavuus-syistä, mutta nykyään ajattelutapa onkin ihan erilainen. Silkkihuivi vyönä tai hiuksissa koristeena tai ihan vain kaulaan tai laukkuun solmittuna tuo todella kiva extran asuun kuin asuun. 
Modernit keinutuolit
Sisustuksen suunnilta IN-listalle on päätynyt keinutuolit ja varsinkin tuo Ulricehamn, sen sirous ja muotoilu miellyttää niin silmää että tulevaisuudessa kyllä olohuoneestani löytyy tuo kaunis yksilö.
Flip Flops
Muistan kuinka muutama vuosi sitten niin sanotut terveys-sandaalit nousivat pinnalle ja sitä myötä myös kaiken malliset flipflop-sandaalit, oma mielipiteeni tuolloin oli että ei ikinä ! Mutta tälle kesälle hankin itselleni ikiomat flipflopit hetken mielijohteesta ja täydellinen rakkaussuhde alkoi. Mikä hellii kesällä jalkoja paremmin kuin mukavat, hengittävät ja käytännölliset kengät. 

Löytyykö teidän tämän hetken IN-listoilta samoja juttuja ?

2 kommenttia:

  1. Noi kaikki jutut ovat kyllä kivoja! 😍 Mäkin aluksi vastustin noita sandaleita, kunnes sitten syksyllä menin ja hankin itsellenikin sellaiset :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt ilman noita flip floppeja ei voi vaan elää :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !