Sivut

torstai 31. toukokuuta 2018

Kesän 2018 bucket list

Heipat vaan kaikille ! Tässä vaiheessa kun toukokuuta on oikeasti enää jäljellä pieni hetki ja vaihdutaan kesäkuuhun voin hyvillä mielillä sanoa että ihan oikeasti selvisin tästä kuusta. Tänä vuonna toukokuu on pitänyt sisällään todella paljon stressiä, lyhyitä yöunia, hermoromahduksia ja ajan riittämättömyyttä mutta nyt voin sanoa että vihdoinkin se on oikeasti ohitse. Pääsykokeet on tehty ja ensimmäinen kesäloma viikko häämöttää vähän päälle viikon päässä ja pikku hiljaa paino rupeaa laskemaan hartioilta.
Mutta nyt olisi kuitenkin aika listailla tämän kesän ämpärilistauksia vielä ennen nukkumaan menoa, jos kevään listaukset kiinnostaa sen voi lukea tästä. Tykkään todella paljon näiden toteuttamisista, nimittäin ei tarvitse näin aina pohtia puhki mitä tehdä vapaa päivinä !
- Budapest täältä tullaan, tänään nimittäin varmistui lähteminen kesälomaviikolla Budapestiin rentoutumaan ennen loppu kesän koitosta.
- Valvo auringonnousuun.
- Kokeile uudestaan frisbeegolfia, nimittäin ensimmäisellä kerralla se ei todellakaan mennyt miten elokuvissa niin haluaisin antaa sille uuden mahdollisuuden.
- Laita polkupyörä kuntoon ja kulje sillä niin kauan kuin pystyy.
- Vietä yksi päivä kokonaan rannalla kirjan ja mansikkarasian kanssa.
- Lähde risteilylle, huvipuistoon, Korkeasaareen ja Yyteriin, mikään ei nimittäin ole parempaa kuin kesäreissut hyvässä porukassa.
- Piiloudu kaupunkia mökille viikonlopuksi, vaikka rakastan kesäisiä kaupunkeja niin silti kesällä haluaa piiloutua ainakin yhtenä viikonloppuna kaupunkeja maalle ja mökin laiturin nokkaan.
- Suunnittele 21v-synttäreille jotain Super kivaa, samalla viikolla on tiedossa jo Cheekin päätöskeikka mutta vielä jotain extraa.
- Kasta talviturkki, en ole moneen vuoteen käynyt järvessä uimassa mutta tänä vuonna minut saatiin houkuteltua järveen jo ennen toukokuun loppua!
- Piknik parhaassa mahdollisessa seurassa, se vain yksin kertaisesti kuuluu kesään.
- Kiireistä riippumatta nauti kesästä stressaamatta
Miltä teidän Bucket Listit näyttää ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !