Sivut

torstai 10. toukokuuta 2018

Puhelimen räpsyjä

Hyvää huomenta ja ihanaa torstaita ! Mitenkäs teidän aamut on lähtenyt käyntiin ? Itsellä ainakin virkeästi nimittäin takana on yli 10h yöunet, herääminen ilman herätyskelloa ja kolmas kuppi kahvia jo nenän edessä. Vapaapäivien aamuina ja näillä lämmöillä tykkään istua parvekkeella tyttöjen kanssa ja nauttia lämmöstä aamukahvia juoden ja joko selaten somea tai blogia kirjoittaen. Tänään valittiin blogin kirjoitus ja puhelimen kuvakansioiden selailu. Edellisestä puhelinräpsy-postauksesta onkin aikaa joten alle on koottu parin viime kuukausien puhelinkuvia.
Itse tykkään välillä ottaa ihan ajan kanssa ja selailla puhelimen kuvat lävitse, miettiä mikä tuon kuvan tarkoitus tai muisto on ja yleensä naureskella niille, löytyykö muita jotka tykkää tehdä tätä ?
1. Melkein joka aamuinen fiilis ikuistettuna 2. Sain vihdoin kaivettua kevätkenkiä ja lempi Vanssit pääsivät heti ulkoilemaan kun edessä oli maratonimatka töihin 3. Huhtikuun laivareissun tunnelmia, lähdettiin hyvällä kaveriporukalla katsomaan Roope Salmista & Koiria laivalle. Tästä reissusta jäi todella hyvät muistot ja toivottavasti myös perinne. 4. Kerrankin tytöt nököttivät nätteinä samassa puussa.
5. Tuolloin odoteltiin vihreyttä ja lämpöä aamuihin, ja parempia julkisia yhteyksiä sunnuntaisin. 6. Minjan kanssa viimeisiä herkkuhetkiä ennen hänen muuttoaan. 7. Vapputunnelmia ja parhaimmassa seurassa ! 8. Pikkuhiljaa ne lämmöt sieltä nousi ja ensimmäisiä päiviä kun uskalsi heittää mekon päälle :)
9. Lisää aamukahvi tunnelmia 10. Mulla on varmaan maailman söpöin herätyskello, Leenalla ja Pimulla on tapana tulla aamuisin vuorotellen hyppimään päälleni että heräisin, Leena yleensä jääkin tähän asentoon vielä hetkeksi. 11. Uuden a la carte-listan harjoittelu ja oma näkemys suklaakakkua annokseen. 12. Allekirjoittaneen uusi lempijäätelö, tätä taidetaankin sitten vedellä koko kesä !

Muistakaa minua voi seurailla instagramissa nimimerkillä jonnasof

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !