Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

RUUDULLINEN MEKKO KEVÄÄKSI

Tervehdystä vaan kaikille ! Meikäläisen flunssa rupeaa olemaan voiton puolella ja pikkuhiljaa alkaa pääsemään nauttimaan kevään lämmöistä vapaapäivän merkeissä. Tarkoituksena olisi pyhittää tämä päivä siivoamiseen ja asioiden järjestelyyn, silti on hyvä hetki vähän aikaa kirjoitella tännekin ja saada pieni tauko imurin varresta.
Tässä on alkaneen kuukauden aikana tapahtunut kaikenlaista mikä on pistänyt oman elämän vähän nurin perin negatiivisesti ja positiivisesti mutta sanon nyt että tulen avaamaan asiaa toisessa postauksessa tarkemmin. Vaikka tällä hetkellä pieni harmaa pilvi pyörii yläpuolella niin yritän pysyä positiivisena ja touhussa koko ajan. Parempaa lääkettä huonoon mieleen ei ole kuin työt ja tukeva lähipiiri.
Mutta sitten itse asuun, mulle on noussut pieni pakkomielle söpöihin hihoihin ja myös listasin ne tässä postauksessa mun tämän hetken IN-listalle, ja kun metsästin itselleni todella simppeliä mekkoa keväälle niin tässä H&M:n mekossa silmät osuivat heti noihin hihoihin. Älysöpöt rusetit hihoissa toivat heti mekkoon kivan yksityiskohdan klassisen kuvioinnin kaveriksi, enää tarvittiin asennetta tuomaan iso nahkatakki ja pisteenä iin päällä punaiset huulet, laukku ja korolliset nilkkurit.
Mahtavinta tuossa mekossa on sen muokattavuus, siitä saa helposti muokattua naisellisen tai räväkän, täydellinen mekko illanistujaisiin tai sitten kaupunkipäivään. Rakastan !
Mitä mieltä te olette tästä asusta, pukisitko itse ?
Aivan ihanaa keskiviikkoa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !