Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2018

Uusi ihastuksen kohde: Natura Siberica

Moikka moi sinne ruutujen toisille puolille ! Viimeksi kirjoittelin kuinka flunssa rupeaa helpottamaan, no nuolaisin liian aikasin ja olen ollut nyt neljä päivää totaalisessa koomassa kuumeen ja kurkkukipujen takia, mutta onneksi tässä ruvetaan olemaan niin hyvin voiton puolella kiitos antibioottien, inkiväärin, mehujään ja särkylääkkeiden että huomenna olisi tarkoitus nousta aamulla töihin reippailemaan, vihdoinkin !
Osa varmaan muistaa kuinka alkuvuodesta kirjoittelin kuinka hurahdin vuoden vaihteen jälkeen ihonhoitoon ja nostinkin postauksessa esille Organic Shopin ja The Body Shopin tuotteita, mutta nyt olen löytänyt uuden ihastuksen luonnonkosmetiikka puolelta nimittäin Natura Siberica. Kyseessä on siis venäläinen luonnonkosmetiikka-brändi joka hyödyntää Siperian luonnon kasveja ja yrttejä. Itselle tämä brändi oli todellakin nevahörd, mutta pari viikko takaperin kun kävelin Emotioniin niin silmiini pisti luonnonkosmetiikka puolella nämä todella kauniit putelit ja kiinnostus heräsi, pienen googlettelun ja myyjän haastattelun jälkeen selvisi että Natura Siberica ei mainosta ollenkaan vaan tieto heistä kulkee puskaradion kautta, joka sitten varmistaa sen että he voivat pitää tuotteiden hinnat kohtuullisina laadukkaista raaka-aineista huolimatta.
Itse päätin tuolloin ottaa itselleni kokeiluun Oblepikha Oil Complex-hiusöljyn joka on tarkoitettu hauraille, värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Kyseessä on korjaava hiusöljy joka vahvistaa ja ravitsee haaroittuneita latvoja. Tätä laitetaan ihan vain pari tippaa kämmenelle ja hierotaan puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin erityisesti latvoihin ja lopputuloksena on todella pehmeät ja sileät hiukset.
Parhaimpia puolia tässä hiusöljyssä on sen riittoisuus, pipettikorkki joka helpottaa annostelua, syötävän hyvä tuoksu, purkin ulkonäkö, luomuöljyt ja pisteenä iin päällä lämpösuoja !
Tässä on käytetty erilaisten luomuöljyjen yhdistelmää, Altain tyrni-, Marokon argan-, siperianmännyn siemen- ja vehnäorasöljyä jotka oikein hellivät pohjoismaista hiuslaatua venäläisistä juurista huolimatta. Pieni puteli mutta tälle tytölle iso rakkaus, ja tämä löytö on todellakin tullut jäädäkseen minun vakkari hiustenhoitotuotteisiin.
Seuraavaksi otan innolla kokeiluun Natura Siberican shampoot, hoitoaineet ja ihonhoitotuotteet.
Kuinka monelle Natura Siberica on tuttu entuudestaan vai kuulitko siitä vasta ensimmäistä kertaa, entä lähteekö kokeiluun ?

2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän kauniita kuvia! Erittäin mielenkiintoinen tuote, pitäisi kyllä ehdottomasti tutustua noihin paremmin. Pakko myös sanoa, että kirjoitat aivan ihanasti. - People Believe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos todella paljon !! Tämä brändi on todellakin tutustumisen arvoinen ja lämpimät suositukset.

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !