Sivut

maanantai 4. marraskuuta 2019

Aika palata lomalta

Heipat vaan kaikille! Istuskelen tällä hetkellä kahvikupin kanssa sohvan nurkassa, keräten pikkasen itseäni tämän päivän työvuoroa varten. Nimittäin nyt on lomat lusittu ja akkuja jotenkin saatu latailtua, mutta silti jotenkin stressi pilvi leijuu harmaana pään yläpuolella. Yleensä lomalla elämä vedetään hieman risaiseksi ja lomasta jää muistoksi turvonnut olo, silmä pussit ja hieman rentoutunut fiilis. Lisäksi loman loppu tarkoittaa sitä, että nyt vedetään viimeiset puserrukset tässä marraskuussa opintojen ja syksyn lukukauden suhteen. Vedetään kasaan pari ruotsin kurssia, sekä sähköisten järjestelmien kurssi projekteineen että tentteineen.
Päätin lomalla, että loman jälkeen pidän tipattoman ja herkuttoman kuukauden. Lomalla tuli herkuteltua vaikka minkä näköisten ruokien ja viinien kanssa, siksi voisi olla hyvä hetki ennen joulua yrittää saada vähän kroppaa tasapainoon. Mistä sen sitten tietää, että kroppa ei ole ihan tasapainossaan? Kaikki tietää millainen olo aamulla on, kun olet illalla syönyt oikean kunnon rasvapizzan, etkä ole oikein juonut yhtään vettä. Tuntuu kuinka jokainen lihas ja verisuoni olisi täynnä suolaa ja rasvaa, joka ei liuku mihinkään suuntaan. Tämä tukkoinen olo, joka menee yleensä ohitse päivän myötä, mutta kun kroppa on epätasapainossa niin tukkoinen olo on koko ajan, ja se ei lähde pois! Siksi tänään astuukin voimaan tipaton ja herkuton marraskuu. Toivotaan, että tämä fyysinen olo tila helpottaisi sitten jouluksi. Jaksaisin paremmin niin töissä, opintojen kanssa sekä ihan vain vapaa-ajallakin tehdä jotain muutakin kuin lepuuttaa itseäni sohvalla.

Vaikkakin lomalla ollaan vietetty nyt viimeset puoltoista viikkoa, niin silti olen suorittanut rästihommia korkeakoulua varten. Meillä monimuodon opiskelijoilla kun ei ole mitään virallisia syyslomia. Viime kurssi casea ollaan hiottu ja on melkein valmis palautettavaksi, ruotsiin ollaan harjoiteltu ihan sanastoa ja tehty muutama palautettava tehtävä, lisäksi lähetelty sähköpostia pitkin maita ja mantuja uusinta projektia varten. 
Silti olen minä kerennyt lomastakin nauttia. Käytiin S:n kanssa Turun Holiday Clubin Caribialla kylpylässä, elämäni ensimmäistä kertaa sirkuksessa Kaisaniemen puistossa, otettiin visiitti Hämeenlinnaan keikalle ja tietty ihan vain löhöilin kotona. Tuli myös mietittyä että miten räjäyttäisin keittiön kaapit uuteen järjestykseen, sekä asennettua uusi vessanpöntön kansi, ihan itse! 
Tuli myös pohdittua blogin siirtämistä pois täältä bloggerista johonkin muulle blogialustalle. Jos sillä saisi vähän uuden laista buustia bloggaamiseenkin, eikä ehkä tuntuisi että tyhjille näytöille täällä kirjoitellaan. 
Lomalle olisi kyllä voinut jäädä pidemmäksikin aikaa ja tällä hetkellä hieman ehkä jännittää palata töihin ja normi arkeen. Mutta kuitenkin normaaleihin rutiineihin palaaminen tuo tasapainoa koko elämälle, vaikkei oma elämä olekaan mitenkään tasapainoista. Nyt on aika lähteä tästä tekemään pientä aamupalaa ja suihkuun, jotta pääsee vielä enemmän asennoitumaan töihin.

Ihanaa maanantaita kaikille !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !