Sivut

torstai 31. lokakuuta 2019

Helsingin ravintolat - bucket list part. 1

Heipat vaan kaikille! Vietellään lokakuun viimeistä päivää ja huomenna onkin marraskuun ensimmäinen päivä. Syksy alkaa pimentymään kohti talvea päivä päivältä, ja kohta joulu kolkutteleekin ovella. Itse tällä hetkellä vietän lomaa jota on jäljellä pari päivää ja ensi viikon maanantaina palataankin keittiöön ja arkeen. Kuitenkin nyt olen hautautunut sohvan nurkkaan itse keretyistä sienistä tehdyn piirakan kanssa ja pakoilen koulutehtävien tekemistä villasukat jalassa, kuitenkin tänään pitää saada vielä muuta ruotsin tehtävä tehtyä. Mutta niitä ennen tulen aloittamaan pienen postaussarjan täällä blogin puolella.
Olemme siis nyt kesällä muuttaneet Helsinkiin ja tässä on todettu, että Helsingissä on todella ihanan laaja sekä monipuolinen ravintolamaailma. Itse kun melkein hengitän ruoalle ja nautiskelija kulinaristina Helsingissä on paljon nähtävää, koettavaa, maistettavaa sekä haistettavaa, on todella paljon erilaisia ravintoloita testattavana. Ajatus tälle postaus sarjalle lähti ihan käsin kirjoitetusta listasta missä kaikkialla haluaisi edes joskus käydä. Lista kuitenkin rupesi olemaan niin pitkä, että se täytyy jakaa nyt muutamaan osaan. Selvennyksenä, siis kyseessä on ravintoloita joissa en ole vielä käynyt, vaan pikemmin bucket list-tyylisesti listattuna paikkoja missä täytyy edes jossain vaiheessa käydä nautiskelemassa. Kaikki postauksen valokuvat on otettu TableOnlinen-sivuilta.
Lönkka tuntuu sellaiselta paikalta jossa voisi käväistä lounaalla tai ihan illallisella pienellä porukalla. Hinta taso ei ole mikään älyttömän kallis ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lönkan miljöö houkuttelee myös ihan vain istumaan iltaa kaveriporukan kanssa. Testiiiiin!!
Spis on vain 18-paikkainen illallisravintola, jossa tarjoillaan lyhyttä neljän ruokalajin maistelu menuta ja pitkää kuuden ruokalajin maistelu menuta. Hinnat menuilla pyörii todella inhimillisissä, ottaen huomioon, jos annoksissa käytetään hyviä, puhtaita ja suomalaisia raaka-aineita. Ouh, nam!
Pieni 24-paikkainen ravintola jossa käytetään todella ekologisesti vain suomalaisia raaka-aineita ja viinejä. Kolmen ruokalajin menu maksaa noin 45e, ja ravintolassa käytetään lähituotettuja raaka-aineita ja itsekerättyjä villiyrttejä. Yes, tänne kiitos !
Luin vaan Hello Strangerin ruokalistaa, joka on suunniteltu jaettavaksi pöytäkunnittain, niin kyllä kiitos! Hello Strangerissa yhdistyy brittiläinen keittiö ja suomalaiset raaka-aineet, sekä hyvät juomatuotteet yhdistettynä.

Toivottavasti tästä postauksesta joku sai itselleen myös inspiraatio omiin ravintolavierailuihin, ja kertokaa ihmeessä teidän omia kokemuksia, joko näistä rafloista, tai teidän ravintolasuosikkeja Helsingistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !