Sivut

keskiviikko 8. elokuuta 2018

IN / IN part 7

Moikat vaan kaikille ja ihanaa elokuuta ! Vaikka itse on aina laskenut elokuun vielä kesäkuukaudeksi niin silti elokuussa ruvetaan siirtämään katsetta kohti alkavaa syksyä ja tänä vuonna jotenkin odottaa tuota syksyä entistä enemmän. Sitä väri loistoa, ihania neuleita ja nilkkureita, hattuja ja erilaisia ihania kylmyydeltä suojaavia takkeja, ehkäpä vuosien varrella syksystä on kuoriutunut oma lempi vuodenaika. Siksi otetaankin nyt pieni varaslähtö syksyyn ja katsotaan tulevan syksyn IN/IN-listaus.
Auringonkukat ovat itselle ollut se merkki omien syntymäpäivien ja syksyn lähestymisestä. Lapsuudessa aina elokuun lapsuuden kodissani äidillä oli maljakossa auringonkukkakimppu. Ja auringonkukat kuuluvat neilikoiden rinnalla omiin lempikukkasiin. Odotan vain että eteen sattuisi tarpeeksi hyvännäköinen kimppu jonka saisi kuljettaa kotiin asti.
Vaikka ruutukuvio villitsi jo keväällä niin silti se myös kuuluu ja sopii syksyyn. Se tuon asuun kivan pienen kasarivaikutteen ja pikku hiljaa kesän myötä olen itse ruvennut myös lämpiämään tälle kuviolle vaikka aina olen ollut vähän printtivastainen. Vielä en ole päättänyt hankinko syksyksi söpön ruutuhameen vai pitkän ruututakin kylmyyttä vastaan, ehkä se päätös iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Pileevuorinen biker ja farkkutakki on nyt syksyn pukeutumisessa sulattanut täysin meikäläisen sydämen. Tämän takin ympärille on kehitelty jo niin monta asua että odotan vain että saan kotiutettua tämän ihanuuden. Enää pitää päättää että minkäs värinen ja pituinen :D
Erilaiset statement korvikset ovat päässeet nyt tämän melkein koruttoman ja mahdollisimman minimaallisen käyttäjän listoille. Kun normaaliin niin sanottuun arkipukeutumiseen ei korut oikein sovellu niin sitten kun mahdollisuus panostaa ja laittaa korut, niin korvakorut on tällä hetkellä ne mitkä laittaa kaikista mieluiten päälle. Ne eivät ole niin paljoa tiellä ja monipuolinen valikoima innostaa vielä enemmän.

Löytyykö teidän tämän hetken  IN/IN-listoilta samoja mitä allekirjoittaneelta ?

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) itsekkin juuri tein blogiin samankaltaisen postauksen :D Ruutukuvio ja auringonkukat on ihania <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, olisi mukava päästä lukemaan muidenkin IN-listauksia ! :)

   Poista
 2. Siis kävipä hassusti, mun IN/IN-listalla on parin muun jutun lisäksi myös kaikki nämä! Varsinkin noi pileevuoriset bikerit (ja tietysti auringonkukat) on niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä !? Ihana kuulla, olisi mahtavaa päästä lukemaan sinunkin postauksesi ! :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !