Sivut

perjantai 17. elokuuta 2018

Ensimmäinen koulupäivä

Ihanaa huomenta ja perjantaita vaan kaikille ! Nyt olisi ensimmäinen päivä korkeakouluopintoja takana ja fiilikset on tällä hetkellä vähän hämmentyneet, jännittyneet ja mitä-olen-mennyt-tekemään-olo. Siis eilen tämä työnarkomaani palasi takaisin koulun penkille parin vuoden jälkeen restonomin tutkinnon merkeissä ja nyt jo tunnen kuinka stressipallo vyöryää vain kohti. Vaikka ensimmäinen vuosi ja päivä aloitettiin rennolla meiningillä ja asioiden läpi käymisellä saman henkisten ihmisten kanssa niin voin varmaan nyt jo sanoa että tulevista kolmesta ja puolesta vuodesta tulee todella rankat. Tietenkin vielä koulutöiden päälle tulee vielä omat työkiireet, blogin ylläpito ja sosiaalisen elämän tasapainoilu, mutta tämä kaikki vaatii oman aikansa ja tasapainottelun asioiden tärkeysjärjestyksissä. 
Mutta ensimmäiseen päivään palatakseni, ennen kuin rupean manaamaan etten ikinä tule valmistumaan, niin opinnot lähtivät siis käyntiin ilmoittautumisella jonka jälkeen sullouduimme luokkaan kuuntelemaan tuutoriopettajamme kertomuksia itse TAMK:sta, opinnoista ja kaikesta muusta tähän taipaleeseen liittyvästä. Voin paljastaa että ette ikinä usko kuinka hermona olin kun ajelin Tamperetta kohti, koko kroppa vain tärisi ja kädet hikosivat ja ilmoitusjonossa tunsin vain kuinka muutin punertavan sävyiseksi :D, fiilis oli oikeasti kun olisi mennyt ensimmäiselle luokalle ala-asteelle ja se jännitys ei meinannut sitten laueta millään, kiitos kuitenkin että luokkatoverit ovat todella mukavia että se hieman lievitti asiaa.
Mutta ensimmäisen päivän jälkeen itse luokasta voi sanoa että meitä on monesta junasta ja uskon että hyvällä yhteishengellä ja tsemppauksilla pääsemme tämän homman kirkkaasti lävitse.
Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille ! 

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea tästä, aloitan itse maanantaina opinnot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea opintoihisi ! Kiva kuulla että muutkin on tässä jännityksen myllerryksessä :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !