Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2016

Thank you New York

Heipat vaan kaikille ! Tällä kertaa postaillaankin omalta kotisohvalta, Suomeen kotiutuminen Yhdysvalloista on suoritettu, silti sisäinen kello on edelleen seitsemän tuntia jäljessä ja jet lag painaa pahemman kerran, olen nimittäin nukkunut viimeksi kunnon unet New Yorkissa maanantai tiistai välisenä yönä ja suomen päässä olen nukkunut vain pieniä pätkiä, 2-4tuntia kerrallaan, ehkä pääsen vielä tähän Suomen rytmiin takaisin kun työputki alkaa, toivottavasti !
New Yorkista voi sanoa vain sen että jätin palan sydämestäni meren toiselle puolelle, mutta kuitenkin tulen aina olemaan sydämessäni suomalainen, vaikka eri maat, kulttuurit ja kaupungit ahtautuvat Suomen rinnalle.
Totesimme että viikko oli aivan liian lyhyt aika tutustua kaupunkiin, meiltä jäi vielä niin paljon näkemättä ja kokematta vaikka herätykset olivat aikaisin ja paluu hotellille oli todella myöhään. Yritimme nähdä viikon aikana mahdollisimman paljon eri nähtävyyksiä ja kokea erilaisia paikkoja. Säät onneksi suosivat meitä viikonlopun ylitse ja ainoa päivä milloin satoi niin oli tiistaina lähtöpäivänä.
Kävimme tutustumassa Empire State Buildingiin, Mast-suklaaseen(tästä tulossa tarkempaa postausta), Chinatowniin, Central Parkiin, melkein joka kulman Starbucksiin, West Villageen, 9/11 Memoriaaliin, Wall Street, Luonnontieteellinen museo, Broadway, seksimuseo, Top of the Rock ja kaikki muut ihanat nähtävyydet ja kaupungin osat. Kaikista helpoin tapa kulkea kaupungissa oli metro kunhan osasi katsoa oikean suunnan, linjan ja kirjaimen ja siitä jatkaa kävellen.
Kuten minulle sanottiin että tää reissu tulee jäämään muistoksi niin ehkä elämäni parhaimmaksi sellaiseksi ! Olen Iina niin kiitollinen että pyysi mukaan, kiitos hänen elämäni parhain reissun sain kokea kolmen ihanan ihmisen kanssa. Veikkaan että Tommilla taisi olla kaikista raskain reissu, kolmen temperamenttisen ja hyberaktiivisen tytön kanssa viikko suurkaupungissa.
<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !