Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

carrie

Hellurei ! Maanantaina oli viimeinen kokonainen päivä New Yorkissa ja päätimme lähteä käymään West Villagessa Perry Streetillä, katsomassa Carrien asuntoa. Paikalle päästessä oli vaikea ymmärtää sitä että kyseisellä alueella on kuvattu yhtä nuorten naisten ja naistenalkujen ikonisinta sarjaa.
Me emme olleet ainoat jotka olivat kyseistä ovea tuijottelemassa, huomasin että muillakin turisteilla oli ajatuksissa tulla ottamaan kuvia oven edessä.
NYCin syksyisessä säässä pärjäsi erittäin hyvin pitkällä ohuemmalla villakangastakilla, topilla, farkuilla ja tennareissa. Pieni sääjärkytys iski kehoon kun Suomeen saavuttiin ja nyt haluan koko ajan olla villapaita ja -takki päällä ja villasukat jalassa, ja töissä uunien vieressä pakkastakki päällä. mitä paksumpi vaatekerros sen parempi ja tässä vaiheessa kiitän ettei oltu missään Balilla 30asteen lämmöissä vaan n. 10asteen syyssäässä.
Kuvissa näkyvä pieni Kenneth Colen pikkulaukku oli ehkä parhaimpia löytöjä New Yorkista, sopivan kompakti laukku joka kuitenkin vetää itseensä todella paljon: lompakko, aurinkolasit, huulirasva/-puna, hajuvesi, passi ja kännykkä, eli kaikki mitä reissussa tarvitsee ! Tätä kaunokaista tullaan näkemään enemmänkin täällä blogin puolella.
Nyt mä rupean painamaan päätä tyynyyn koska aamulla pitää heräillä työmaalle, toivottavasti en nuku pommiin, unirytmi ja sisäinen kello on vieläkin ihan sekaisin!

Hauskaa sunnuntaita !

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

 1. Oi tää postaus oli tosi kiva ja tosi kiva asu myöskin! Ihanaa nähdä asupostauksia vähän erilaisemmassa ympäristössä. Toi pikkulaukku näyttää just sellaiselta mitä oon metsästänyt pienen ikuisuuden, että pakko varmaan laittaa osto-listalle! :D

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla ! tuo laukku on aivan ihana ja vinkkinä annan että kannattaa tutki Century 21 verkkokauppa :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !