Sivut

lauantai 26. marraskuuta 2016

First day in NY

Heippa vaan kaikille ! Tällä hetkellä makoilen Minjan kanssa hotellissa ja kello on puoli kymmenen paikallista aikaa. Takana on ensimmäinen kokonainen päivä New Yorkissa, ja tunnelmat ovat korkealla. Tämä kaupunki on vienyt sydämen mennessään pelkässä päivässä !
Eilen illalla kun saavuttiin hotelliin niin todettiin ettei meidän elektroniikat toimi täällä erilaisten pistokkeiden takia, tätä ei Suomessa tajuttu joten heti adaptereiden ostoon että saadaan puhelimet latautumaan.
Tänään meille oltiin varattu Brooklynin Williamsburgissa ruokakierros, kävimme kolmen tunnin aikana seitsemässä eri ravintolassa/ruokapaikassa maistiaisissa, pizzeeria jossa on yli 100vuotta vanha uuni, jäätelöbaari jossa oli makuja jotka olivat erikoisia mutta veivät kielen mennessään, suklaashoppi ja kahvila jonka kahvi oli kerätty 10 päivää sitten Kolumbian synkimmissä metsissä. Selkä ja polvet kiittivät mutta oli sen arvoista ! Oppaamme oli aivan ihana ja neuvoi meitä myös eteenpäin seuraavaan kohteeseen Center 21:lla metrolla, siellä kävimme vain nopeasti ja matka jatkui hotellille lepäilemään.
Brooklyniin mentäessä kävelimme Brooklyn Bridgeä pitkin, kaksi kilometriä pitkä silta oli varsinainen näkemys, silta on rakennettu 1883 ja sen arkkitehtuurinen kauneus on todella upea. Jos joskus käyt New Yorkissa, kävele Brooklyniin siltaa pitkin ja uppoudu kaupunkiin kävellen ja palaa Manhattanille metrolla, saat paljon enemmän irti !
Tässä oli ensimmäiset makupalat reissun päältä, lisää on tulossa !
Huomenna on suunnitelmissa Empire State Building ja Central Park, eli ei kun päät tyynyä kohti että jaksetaan huomenna.


<3:lla Jonna

4 kommenttia:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !