Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

last days in Hungary

Heippa kaikille ! Mulla on vielä pari päivää jäljellä täällä Unkarissa, tiistaina olis lähtö takaisin Suomeen kotikulmille. Pikku hiljaa rupee kova koti-ikävä painaa hartioita.
Tällä hetkelle viettelen viimeistä työvuoroani ja sitten huomenna on vapaa päivä ja tiistaina illalla on lähtö. Tälle illalle on suunnitelmissa viettää koko porukan läksiäisiä. Huomenna kun alkaa lähteä porukkaa vähitellen.
Nyt kun lähtö alkaa olemaan lähellä niin tajuaa kuinka kova ikävä näitä kaikkia ihmisiä tulee. Täältä on saanut taas paljon uusia kavereita ympäri Suomea. Onneksi välimatkat ovat lyhyet niin pääsee kesän tullessa kulkemaan ja moikkaamaan kaikkia !
Eilen teimme Sofian kanssa pika reissun Budapestin ydinkeskustaan työvuoromme jälkeen. Löysimme tuollaisen ison kirkon jonka juurella oli paljon matkamuisto- eli tuliais myymälöitä. Sieltä löytyi mummun tilaama tuliainen ja itsellekkin mukava muisto Budapestistä. 
Kolme viikkoa on mennyt täällä ihan älyttömän nopeasti. Oon oppinut paljon ja lämpöä on riittänyt, kunnon pohjarusketuskin on tarttunut. Tätä lämpöä jää kyllä ikävä, Suomessa kun lämpöä on niin vähän näihin asteisiin verrattuna, toppahousut ja -takki päällä kesää kohti. 
Yksi päivä tehtiin lenkki kameroiden kanssa tuonne taka metsiimme ja siellä odottava metsä kasvaa tuollaisissa suorissa riveissä. Tämmöisiä metsiä kun Suomessa olisi, olisivat todella upeita talvisin. Suorat puujonot tuovat kaunista mystisyyttä Akac-tanyan metsiin.

Ajattelin kun täältä pääsen kotoseen Suomeen ja omalle koneelle omaan ihanaan sänkyyn voisin tehdä kooste-postauksen koko reissusta ja harjoittelusta, mitä mieltä ollette rakkaat lukijat ? 

Täytyykin tästä nyt siirtyä töitä jatkamaan joten seuraava postaus kirjoitellaan Suomesta !
Hauskaa viikon alkua jokaiselle !! 


♥:lla Jonna 

1 kommentti:

  1. Oi ihanan näköisiä kuvia :-) Matkustusvimma vaan kasvaa, onneksi ei ole enää montaa päivää niin pääsen Jenkkilään moneksi viikoksi. Jos seikkailunu kiinnostaa, kannattaa tsekata blogini :*

    Ihanaa kesänodottelua! ♥
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !