Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2019

Natura Siberica-perheen uusia jäseniä

Moikka moit vaan kaikille ja mukavaa vuoden harmainta päivää! Tänään ei kuitenkaan puhuta harmaudesta vaan minun lempparibrändistä Natura Sibericasta. Natura Sibericasta on tullut nyt parin vuoden aikana minun ihan ylitse pääsemättömästi lempibrändi hiusten- ja ihonhoidon osalta. Natura Siberican tuotteet ovat muutamaan otteeseen olleet jo blogissani esille ja ne postaukset löydät näitten linkkien takaa: hiusöljy ja kevään suosikkeina. Lisäksi olen kokeillut Natura Sibericalta päänahan kuorintaa sekä hiusmaskia että hiiltä sisältävää kasvovettä.
Pari hauskaa faktaa Natura Sibericasta; He eivät markkinoi brändiään mitenkään, vaan heidän suosio perustuu täysin puskaradioon. Myönnän että olen usein suosittelemassa NS:n tuotteita kaiken maailman tutuille jos kaipaavat jotain uudistusta hiusten tai ihonhoidon kosmetiikkaan. Kyseessä on siis venäläinen kosmetiikkabrändi, joka hyödyntää Siperiassa kasvavia yrttejä ja kasveja tuotteissaan. Vaikka siis kyseessä on venäläinen brändi ja venäläiselle iholle ja hiuksille tarkoitetut tuotteet, ne  menevät todella hyvin yhteen perisuomalaisen hiusten ja ihon kanssa. Tuotteet myös tehdään Euroopassa ja kaikki raaka-aineet tulevat Siperian metsistä.
Olen kokeillut muutamia erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja näistä kahdesta on tullut tähän mennessä aivan ykköslempparit. Repair Shampoo kosteuttaa ja korjaa vaurioitunutta hiusta. Tämä shampoo sopii sen hellavaraisuuden takia ainakin minulle päivittäiseen käyttöön ja välillä lopputulos hämmästyttää niinkin että hius tuntuu siltä ettei sitä olisi käsitelty millään aineilla vaan se tuntuu oikeasti puhtaalta. Olen huomannut että hiukset eivät ole enää niin hamppuiset mitä ne ennen ovat olleet, kiitos ikuisen hiusten värjäämisen kotona ja luonnonkiharan, vaan ne tuntuvat ihan oikealta hiukselta. Volume hoitoaine antaa samalla volyymiä ja samalla kosteuttaa hiusta vielä lisää. Itse olen huomannut kun hiusta suoristaa ne menevät täysin lättänään, mutta jos olen käsitellyt hiukset tällä Natura Siberican hoitoaineella niin suoristus ei lässäytä hiusta niin kuin ennen. Hius on suoristamisesta huolimatta tuuhea. Hoitoaineen kohdalla täytyy kuitenkin muistaa todella runsas huuhtelu, nimittäin pienet jäämät jättävät hiukset todella tahmeaksi ja likaisen tuntuiseksi. No yksi syys seistä lämpimässä suihkussa hetken kauemmin. 
Natura Siberican hoitoaine-suihke on ehkä maailman paras keksintö sitten NS:n hoito öljyn jälkeen, jos siis puhutaan hiuksiin jätettävistä hoitotuotteista. Se helpottaa luonnonkiharan harjattavuutta, suojaa lämmöltä, sisältää silkkiproteiinia ja tuoksuu aivan liian hyvälle. Varsinkin nyt talven tullessa hiukset sähköistyvät vielä entisestään, etenkin silloin kun sen lämpökäsittelee vielä lisäksi. Käytän myös paljon sellaisia materiaaleja jotka tekevät hiuksista helposti sähköiset. Yhdistäessä Natura Siberican hoitosuihkeen ja hoito öljyn niin hiusten sähköistyminen on vähentynyt todella paljon. Tuo hoitosuihke myös oikein buustaa kiharoitani, ne ovat kuivina vielä vallattomammat, eli totaalisen ihana leijonan harja. Lisäksi tuo suihke on helpon kokoinen kantaa laukussa harjan kanssa ja hätätilanteen tullen nopea suihkuttaa hiukseen, harjaa ja jatkaa menoa.♥️
Natura Siberica käyttää paljon samoja raaka-aineita tuotteissaan. Löytyy tyrniöljyä, pellavaöljyä, männynkuoriuutetta, arganöljyä, ruusujuurta, lapalumijäkälää, erilaisia vitamiineja ja melkein kaikki on tuotettu luonnonvaraisesti ja luomuna. Nykyään en oikein käytä mitään muita hoitotuotteita kuin Natura Siberican, ne vaan sopivat juuri täydellisesti minulle ja minun kiharoilleni.

Oletteko te jo rakastuneet Natura Sibericaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !