Sivut

perjantai 23. elokuuta 2019

Suomenlinna

Syksysateista perjantaita vaan kaikille! Täällä herättiin aikamoiseen rankkasateeseen, jotka ovat piiskanneet koko aamun Helsinkiä. Mutta tuon sadesään inspiroimana on hyvä hetki tulla kirjoittelemaan yhdestä kesäillasta ja Suomenlinnasta.
Aikalailla muuton jälkeen lähdettiin tutkimaan Helsinkiä vielä entisestään, meillä on kirjoittamaton lista missä kaikkialla halutaan käydä ja Suomenlinna oli yksi noista. Päätimme nappaa mukaan hieman evästä, etsiä joku kiva piknik-paikka josta näkee merelle sekä seurata laskevaa aurinkoa. Itse olen käynyt Suomenlinnassa varmaan sellaiset 5-vuotta sitten viimeksi ja se vaan jaksaa aina hämmästyttää joka kerta. Pienempänä oikeasti luulin, että Suomenlinnassa sijaitsee hulppea prinsessalinna ja kun vanhemmat veivät minut sinne oli pettymys aikamoinen, koska prinsessalinnaa ei siellä ollut. "Löysimme" kuitenkin tällä reissulla aukion missä on kuvattu uusinta Tuntematonta Sotilasta, parit umpikujat, vielä joskus vierailtavan sukellusveneen sekä monta kutkuttavan tutkittavaa koloa. Suomenlinna pääsi kuitenkin meidän joka vuotiselle vierailulistalle ja Suomenlinnan kalliot ehkä kaupungin parhaimpiin piknik-paikkoihin.

Onko täällä muita Suomenlinnaan ihastuneita?

2 kommenttia:

  1. Mä kävin kans muutama viikko sitten Suomenlinnassa työporukan kanssa ja tykkäsin kyllä kovasti! Meillä oli sellainen ohjattu kierros siellä, niin sai kivasti kuulla historiaa samalla :-) Edellisestä käynnistä olikin jotain 15 vuotta! aivan ihana kesäpaikka kyllä <3

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomenlinnan historia on kyllä todella mielenkiintoista, siihen on mukava uppoutua!

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !