Sivut

keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kasvonaamio rakkautta by Holika Holika


Hellureit vaan kaikille! Tänään kirjoitellaankin minun uudesta rakkauden kohteesta, nimittäin kangasnaamioista ja nimen omaan Holika Holika-brändin kangasnaamioista. Kangasnaamiot ovat nostaneet tässä viimeisen parin vuoden aikana päätään ja niitä rupeaa löytymään melkein jokaiselta tuotemerkiltä omat variaatiot. Mutta itse olen rakastunut juurikin näihin Holika Holikan kangasnaamioihin. Silloin kun minun kiinnostukseni entisestään nousi ihon ja varsinkin kasvojen ihonhoitoa kohtaan noin puolisen toista vuotta sitten niin kangasnaamioita oli todella suppealla valikoimalla jos en nyt väärin muista. Isoilla brändeillä oli omat naamionsa, mutta pikku hiljaa myös Korean ja muutenkin Aasian kauneusbrändien tuotteita on ruvennut löytämään marketeistakin. Viime keväällä hamstrailin siskoni kanssa tehdyltä reissulta laivan tax freestä näitä Holikan kangasnaamioita jokaiseen lähtöön ja nyt alku kuusta tehdyllä työporukan laivareissulla hamstrailtiin lisää. Olen ehkä hieman hurahtanut näihin K-beauty-tuotteisiin! :)
Nämä Holika Holikan pakkaukset ovat todella suloisia, mukaansa tempaavia ja ne oikeastaan ihan houkuttelevat kokeilemaan tuotetta. Holika Holika on tunnettu juurikin näistä leikittelevistä pakkauksistaan. Holikan kangasnaamiot eivät myöskään ole todellakaan hinnalla pilattuja, nimittäin naamiot maksavat 2.5€/kpl ja tuotteiden hintalaatu-suhde on kyllä niin kohdillaan. Hyvää ja halpaa ei voi saada samassa paketissa sanotaan, mutta näissä kangasnaamioissa hyvä ja halpa yhdistyvät samassa paketissa. Naamioita löytyy joka lähtöön: on kosteuttavia ja kirkastavia naamioita, sitten löytyy syväkosteuttavia, heleyttäviä, rauhoittavia ja hellästi kuorivia sekä puhdistavia että tasapainoittavia naamioita. Parastahan näissä on kankaan sopiva ohuus, joka edes auttaa kankaan kiinnittymistä iholle tiukasta, kangas ei liiku kasvoilla eikä sitä tarvitse koko aikaa olla paikkaamassa tai painelemassa takaisin ihoon kiinni. Tiiviin istuvuuden ansioista naamion seerumit imeytyvät todella hyvin ja tasaisesti ihoon. Hmm, i´m in love!
Omat ylimmät suosikit ovat tällä hetkellä Charcoal-naamio joka on suunniteltu epäpuhtaalle iholle, se tasapainottaa, puhdistaa ihoa ja auttaa ihon rasvoittumisen vähentymistä. Toinen suosikki on tuo Pearl, joka auttaa ihon solujen uudistumista, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää kasvojen pieniä arpia.

Onko teillä jo omia suosikkeja näistä Holika Holikan-kasvonaamioista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !