Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

IN / IN part 8

Heipat vaan kaikille ja mukavaa alkanutta heinäkuuta! Tänään olisi luvassa pitkästä aikaa IN/IN-postaus, eli pieni katsaus siihen mikä minusta ja omassa elämässäni kovia juttuja. Viime kerrastahan onkin jo aikaakin kun listailin näitä in-juttuja, ja muutenkin edellisissä postauksissa onkin listailtu enimmäkseen muodin ja kauneus puolen asioita, mutta tänään listaillaankin hieman eri kategorioita. No okei, löytyy tämän hetken in-listalta yksi muotiin liittyväkin asia. Mutta hypätäänkin sitten tuonne listan pariin, joten:
Saksan matka
Tässä kun haaveilee kesälomasta jonka luultavammin pidän vähän syksymmällä niin haaveilen samalla pienestä reissusta Saksan maille. Olen Saksassa vieraillut aikaisemminkin ja satuin löytämään vanhan valokuvakansion unohdetulta muistitikulta niin löysin itseni aika nopeasti katselemasta lentoja ja hotelleja Saksan suuntaan. Matkakohteina on ollut tällä hetkellä Berliini, Köln, Hampuri ja Dortmund. Dortmundissa tuli vietettyä nuorisovaihdossa kaksi viikko varmaankin kohta 7-vuotta sitten, joten ehkä pieni kaipuu lähteä moikkaan saksalaisia kavereita sinne päin. Kölnissä tuli samaisella reissulla piipahdettua päivän shoppailureissulle, mutta Hampuri ja Berliini ovatkin sitten tuntemattomia kaupunkeja, sellaisia mihin on kyllä pakko päästä käymään. 
Beer Mojito
Beer Mojiton takaa löytyy eräs video mihin törmäsin Facebookissa. Tutorial-videon nähtyäni minua vietiin kuin pässiä narussa kohti kauppaa ostamaan aineksia jotta pääsisin testaamaan tätä. Loppu onkin historiaa ja taisi Beer Mojito päätyä siltä istumalta omien lempparijuomien joukkoon. Beer Mojito tehdään kuin tavallinen mojito mutta sooda vaihdetaan sopivaksi olueksi, eli nam. Itsehän olen siis täysin hullaantunut kaiken laisiin erikoisoluisiin ja erilaisiin pienpanimoihin. Onneksi muuttomme jälkeen Helsingissä järjestetään Suuret Panimot-pienpanimo tapahtuma mihin olenkin menossa käymään.
Farkkuhame
Farkkuhameet ovat nostaneet nyt muutamana kesänä päätänsä ja alkuun nämä eivät ihan olleet omaan silmään. Tuli ihan omat varhaisteini tai ala-aste ajat mieleen jolloin näitä tuli käytettyä, mutta nyt olen päässyt niistäkin traumoista ylitse ja usein löydän itseni tutkimassa eri verkkokaupoista farkkuhameita. Nykyään farkkuhameita on niin eri pituista, väristä ja muotoista että ei kun valitsemaan vaan mikä miellyttää silmää ja istuu hyvin.
Tankille-sovellus
Tällä hetkellä kun työmatka on yli 100km/per suunta niin tarjoushaukkana ja edullisten hintojen rakastajana on polttoaineen hinnatkin hyvä laittaa vertailuun. Latasin omaan puhelimeeni Tankille-sovelluksen josta näkee helposti puhelimen GPS:n avulla huoltoasemien sijainnit, yrityksen sekä bensan realistisen hinnan. Lisäksi sovellusta päivitetään kanssa käyttäjien avulla, voit itse ilmoittaa sinne päivittyneen hinnan jos sitä ei ole vielä päivitetty jolloin kaikki pääsevät hyödyntämään esimerkiksi halpoja hintoja. Itse vertailen että missä ajoreitillä on halvin bensa ja toivon sormet ristissä että jo tankissa oleva riittää sinne :D.

Löytyykö teidän IN/IN-listoilta samoja juttuja kuin omaltani?
kuvat pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !