Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Kevään 2019 suosikit

Ihanaa toukokuun ensimmäistä sunnuntaita! Meillä alkaa siskon kanssa lähtö häämöttään kohti Tukholmaa, ja mulla on vielä pakkaaminen aloittamatta, mutta otetaan tällaiset pikaiset kirjoittelut tähän väliin. Jäin siis tiistaina juuri sopivasti vapuksi viikon lomalle ja ensi viikolla alkaakin uuden laiset tuulet omassa elämässä, joten lähdetään ottamaan pieni irtiotto päiväksi Tukholmaan, koska en halua koko lomaani viettää kotona neljän seinän sisällä panikoiden ja jännittäen.
Mutta mutta, päivän aiheeseen nimittäin tämän kevään suosikit! Tänä keväänä olen hurahtanut vaikka minkälaisiin juttuihin ja voi olla että suuretkin muutokset vaikuttaa tähän asiaan. Lista tämän kevään suosikeista olisi todella pitkä, niin tässä olisi nyt ne allekirjoittaneen ykkösjutut, jotka on kantanut melkein koko kevään lävitse.
Ensimmäisenä listalla on vähän asusteita, nimittäin lopputalvesta löysin H&M:n verkkokaupasta juuri sellaisen ruskean hatun mitä olen varmaan kohta kaksi vuotta metsästänyt, ja vielä oikeaa kokoa! Tää hattu on pelastanut tänä keväänä monet huonot hiuspäivät ja tuonut asuun kuin asuun uutta ilmettä. Toinen asuste suosikki tänä keväänä on ollut nuo huiviponnarit, nämä on myös paljon hiusystävällisemmät varsinkin luonnonkiharoiden kanssa. Ne menee niin nutturaan kuin perusponnariin. Aluksi olin tosi skeptinen näiden suhteen, mutta nyt sydän tykyttääkin näitä kohtaa ja lujaa.
Seuraavaksi hypätäänkin suihkutuotteisiin, nimittäin nyt myönnän että mulla on kehkeytynyt pakkomielle näihin Natura Siberican tuotteisiin. Olen nyt hamstrannut näitä joka sortissa, mutta kuvassa näkyvä volumeshampoo ja hiusmaski ovat jo toiset purkit menossa, tänä keväänä. Toinen suihkussa käymisen mullistanut tuote on tuo KICKSn suihkumousse. Muistatte varmaan nämä hiustenvärjäysmousset, tämä toimii samalla tavalla mutta levittäessä iholle se vaahtoutuu entisestään. Pohdinta, miksi tätä ei ole aikaisemmin keksitty ja jos on miksi se ei ole löytänyt luokseni? Tämä tuo sen pienen arjen luksuksen jota jokainen nainen tarvitsee.
Sitten listalta löytyy muutama meikkisuosikki, keväällä käydessäni Helsingissä työhaastattelussa käväisin samalla Stockmannilla, olen nimittäin nyt pari vuotta käyttänyt näitä Macin meikkivoiteita ja päätin irtautua vanhasta tutusta ja kokeilla toisen laista meikkivoidetta heiltä ja rakkaus syntyi. Kyseessä on siis Macin nestemäinen meikkivoide joka levitetään kasvoille pipettikorkilla, se peittää hyvin yhdelläkin kerroksella ja sen kerrostaminen on todella helppoa, puhumattakaan kestävyydestä. Toinen Macin suosikki on merkin meikinkiinnityssuihkeet. Tämä ruusutuoksuinen meikinkiinnityssuihke oli tarjouksessa Hulluilla Päivillä, joten totta kai se tarttui ostoskoriin. Jotkut kiinnityssuihkeet jättää epämukavan olon iholle, mutta ei tämä vaan tuoksu on raikas ja kasvoilla on kevyt olo koko päivän. Viimeisenä kevään meikkisuosikkina on Revolutionin luomiväri paletti, ennen olen tykännyt todella helposta ja niin sanotusti värittömästä silmämeikistä, mutta nyt... Taivas on vaan rajana mitä kaikkea keksin tällä paletilla. Vakkari väreiksi on kehkeytynyt punaoranssit ja hieman kellertävät sävyt unohtamatta glitteriä. Tästäkin paletista löytyy todella hyvä pigmentti, eli kestää meikäläisen menot ja melskeet.
Tänä keväänä musta on kehkeytynyt viherpeukalo, tänä vuonna on nimittäin laitettu tomaatit, sitruuna ja auringonkukat kasvamaan. Tomaatti on lähtenyt hyvin kasvamaan, mutta sitruuna miettii vielä että haluaako kanssani yhteistyöhön ja auringonkukat odottavat että takatalvi siirtyisi ja päästäisiin vihdoinkin kesään. Meillä ei olla vielä päästy kisujen kanssa yhteisymmärrykseen ettei näihin saa koskea vaan ne on erittäin mielenkiintoisia ja herkullisia.
Onko muita ketkä on laittanut omia kasvihuoneita pystyyn?

2 kommenttia:

  1. Mun on pitänyt testata tuota Mac:in kiinnityssuihketta, ja nyt sun kehujen myötä se on kyllä pakko hankkia testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä annan niin lämpimät suositukset tälle! Hinta on hieman korkeampi, mutta se kompensoituu sitten laadussa, tällä pysyy meikki vaikka aamuun asti pitkien juhlien jälkeen :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !