Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2019

Miltä alkuvuosi on näyttänyt?

Apua miten aika vaan vyöryää oikein eteenpäin! Vaikea kuvitella että edellisestä postauksesta on melkein kuukausi kulunut, tuntuu ihan pieni muotoinen pistos sydämessä. Vaikka olen nyt yrittänyt pitää postaustahtia yllä ja olisi niin paljon postattavaa teille, että luonnoslista on varmaan kohta pidempi kuin julkaistujen postausten lista. Mutta tällä hetkellä opinnot ovat vallanneet aika suurella painolla oman vapaa-aikaani niin että ajatukset ei pyöri oikein muun ympärillä kuin deadlinejen ja tulevien projektien. Tärkeintä tällaisessa tilanteessa on pyhittää ne lyhyetkin ajat levolle sekä laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, joten blogi on joutunut laiminlyönnin kohteeksi ja tärkeyslistalla pohjimmaksi.
Mutta mikäs sen parempi tapa päivittää kaikki ajan tasalle kuin perinteisen puhelimen salaisuuksien kaivaminen. Joten nyt olisi aika käydä vähän lävitse mitä viimeisen puolentoista kuukauden aikana on tapahtunut :)
1./4. Päätimme ottaa Annin kanssa pieni irtiotto arjesta pari viikkoa sitten myöhään sunnuntaina ja lähdettiin Tampereelle syömään panimoravintola Plevnaan, suurimmat suositukset! Tuo jälkkäriannos on Tampereen jäätelötehtaan heille valmistamaa Stout-jäätelöä, ihan liian hyvää!! 2. Muuton myötä tytöt ovat rakastuneet saunaan, kuten huomaa saunan läheisyydestä ei poistuta. 3. Sekä tietenkin kuva yhdeltä iloiselta aamulta.
1. Myönnetään, tämä kuva on tältä aamulta kun löysin postin seasta hämmentyneenä viiden euron setelin, hämmentynyt ilo taattu. 2. Onnea on myös pikasiivottu koti :) 3. Rentouttava sunnuntai omassa sängyssä Netflixin kanssa, ensimmäiseksi olin todella pahasti vastaan toisen telkkarin laittamista makuuhuoneeseen mutta tuollaisina sunnuntai päivinä en kyllä yhtään laita vastaan. 4. Tunnelmia firman vuosijuhlasta.
1. Hiiieman huono aamu työmaalla, kaksi pakkia löysää kokkelia lattialle. 2. Miltä näyttää kun unettomuus ja stressi painaa päällä, tältä! 3. Tajusin että näytän pikkupojalta lippiksessä :D 4. Pieni spessu efekti asiakkaille heti aamusta.
1. Kokeilin pitkästä aikaa hieman uutta väriä silmämeikissä ja meee likey 2. Eilen vietettiin hieman parisuhdepäivää. Käytiin Vantaalla Flamingossa kylpylässä ja koti matkalla napattiin sitten mukaan Starbuckista kahvit ja Jumbosta löydettiin ehkä maailman söpöin kahvi-ja suklaapuoti Caffi, josta oli yksinkertaisesti pakko ottaa maisteluun käsintehtyjä konvehteja. 3. Toinen kuva treffi-illalta, tällaiset illat on kivoja piristyksiä arjen ja kiireiden keskellä. Mukavaa päästä pois neljän seinän sisältä pakoon koulutehtäviä ja ikuista pyykkikasaa. 4. Pientä illan istumista kaupungilla :)

Miten teidän alkuvuosi on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !