Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2019

Kun olen yksin kotona x 10

Heipat vaan kaikille ja ihanaa viikon alkua ! Tällä kertaa olisi luvassa tämmöinen pieni paljastuspostaus, nimittäin mitä minulla on tapana tehdä kun olen yksin kotona. Nautin seurasta mutta nautin  myös niistä pienistä omista hetkistäni, kuka ei nauttisi? Yhtenä päivänä kiinnitin oikein huomiota yksin kotona ollessani että mitä kaikkea sitä tulee oikein tehtyä kun kukaan ei näe ja siitäkin lähti tämän postauksen kirjoittaminen. On olemassa paljonkin asioita mitä teen silloin kun parempi puolisko ei näe, joten tämä on vain murto-osa siitä mitä kaikkea oikeasti teen yksin kotona.
Mutta mitä oikein teen kun olen yksin kotona ...
... Makaan sängyssä vaikka ei edes väsyttäisi. Sängyssä saa rauhoittua ja selailla joko rauhassa somea, katsella Netflixiä tai selailla koulutehtäviä ja miettiä mikä on kaikista kiireisin tai sitten ihan vaan makaan sängyssä ja tuijotan kattoa ja nautin sängyn pehmeydestä.
... Väritän värityskirjaa, kaikki muistaa nämä aikuisten värityskirjat? Noin vuoden päivät varmaan olen sellaisenkin omistanut mutta nyt olen löytänyt sen rentouttavan taian. Voin helposti istua vaan olohuoneen lattialla ja väritellä parikin tuntia.
... Leikin spaata. Pidän itselleni kunnon hemmottelut, laitan kasvonaamiot, nypin kulmakarvoja ja ajelen sääriäni, lakkaan varpaankynsiä ja pidän muutenkin sellaisen tehohoito-hetken yksin ollessani kotona.
... Käyn vessassa ovi auki. Tämä on jäänne ensimmäisen asuntoni ajalta jossa vessa oli niin pieni, että alkoi pikemmin ahdistaa kun piti ovea kiinni joten mukavuuden haluisena pidin vessan ovea auki yksin ollessani. Ja sama tapa on edelleen näinä päivinäkin.
... Yritän epätoivoisesti kuntoilla. Joko hypitään x-hyppyjä tai vedetään vatsaliikkeitä tai sitten yritetään joogaa ja todetaan ettei siitä tule mitään niin lopulta päädyn sohvalle suklaajäätelön ja hömppäleffan kanssa.
…Tutkin erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita ja joskus jopa toteutan niitä. Vaikka ruoanlaitto on iso osa elämääni niin kotona yksin ollessa iskee sellainen virtapiikki keittiön suuntaan että haluaa kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä. Parempi testaa kotona ensimmäiseksi ennen kuin sen vie työpaikalle.
... Metsästän lintuja, yleensä kun olen yksin kotona niin tytöt tykkäävät riehaantua niin sitten nappaat jommankumman syliini ja menemme ikkunalle metsästään lintuja tai jotain muuta liikkuvaa. Pystyn kuvitella vain kuinka naapurimme pitävät minua stalkkerina joka ei häpeä kyyläystään kun seison ikkunalla pitkiä aikoja kissa sylissä :D
... Selailen myös paljon erilaisia sisustussivustoja sekä Pinterestiä ja pohdin uutta ilmettä olohuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Tätä teen yleensä silloin kun rupean kyllästymään sen hetkiseen järjestykseen tai siivouskärpänen puraisee jolloin voin vältellä siivousta järjestelemällä sisutuksen uuteen uskoon.
... Luen mainoslehtiä. Tykkään lukea mainoksia ja niille löytyy aina paremmin aikaa lukea yksin ollessa kotona kuin muuten.
... Ja kyllä kuulun myös näihin ihmisiin jotka vetää yksin karaokea kotona niin ettei kukaan näe, vedän myös kitarasoolot itse ilmakitarana :)

Mitä sinä teet yksin kotona ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !