Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2018

kahdeksan aihetta hymyyn

Heipat vaan ihanat ja mukavaa sunnuntai-iltaa ! Ajattelin vielä vähäsen pakoilla noiden koulun rästi- ja ennakkotehtävien tekemistä, mitään muutahan en ole tässä viimeiset kaksi viikkoa tehnytkään kuin pakoillut. Jos nyt totta puhutaan niin viimeiset kaksi viikkoa ei ole oikein mennyt putkeen. Huonosti nukuttuja öitä, ongelmia mihin ei löydä ratkaisuja vaikka kuinka etsisi, pitkiä työviikkoja ja päiviä, koulutehtävien lyhyet deadlinet ja stressiä jokaiseen lähtöön. Koska mun viimeiset viikot on mennyt aikalailla päin prinkkalaa, niin siksi halusin tulla jakamaan teille asioita mitkä on saanut mut hymyilemään viime aikoina.
- Aurinkoiset päivät ja ruskan värit puissa. Mikään ei vaan yksinkertaisesti voita syksyn väriloistoa, samalla kun ajelee kohti päämäärää jotain pienempää tietä ja aurinko valaisee kellertävät ja punertavat puut, aah sielu lepää.
- Parin rästihomman valmiiksi saaminen, lähettäminen ja unohtaminen. Ei voi olla hymyilemättä kun saa sen kurssin tärkeimmän tehtävän tehtyä, lähetetty ja sitten voit vaan yliviivata sen to do-listalta.
- Uuden Netflix-sarjan löytäminen. Oon nyt hurahtanut täysin sarjaan nimeltä Fuller House, joka on siis jatkoa 80-90-luvun vaihteessa pyörineelle Full House-sarjalla. Taidan aloittaa Full Housen katsomisen seuraavaksi samalla kun odottelen Riverdalen jaksojen ulos tulemista.
- Treffi-ilta, rankan työaamun jälkeen ei ole mukavampaa tapaa rentoutua kuin vetää keilakengät jalkaan ja lähteä keilaamaan. Tietenkin illan kruunasi Burger King ja alkava lumiräntäsade.
- Aamuisin pieni kissa kömpii mahan päälle nukkumaan tai hyppimään herätykseksi. Onneksi mulla on kaksi neljä jalkaista herätyskello, yleensä herätys tulee liian myöhässä.
- Vaikka mikään ei voita syksyn väriloistoa, silti juuri nouseva aurinko, huurteiset puut, hieman valkea maa laittaa hymyn nousemaan niin helposti. Yleensä kuten tänäkin vuonna mulla on "ensi lumen" tullessa kielteisiä ajatuksia talven tuloa kohtaan, mutta parin valkean viikon jälkeen onkin vain positiivisia ajatuksia.
- Pienet teot. Tiskien ja pyykkien laitto, imurointi, tyttöjen ruokinta, aamukahvin keitto, ne jos mitkä nostavat hymyn.
- Tyttöjen päivä I Love Me-messuilla. Viime viikon sunnuntaina otettiin siskon kanssa irtiotto ja lähdettiin käymään I Love Me-messuilla. Teki meille molemmille hyvää lähteä vähän pehmentämään päitämme, ja keventämään lompakoitamme. Haluaisitteko nähdä mitä kaikkea mulla tarttui mukaan messuilta ?
Mikä on saanut sut hymyilemään viime aikoina ?

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus ja ihana toi sun asu. Viimeks sai kunnolla hymyilemään, kun rakensin perjantaina peittolinnakeen, jonka suojissa pystyi leffaa katsomaan. Tuli ihanasti lapsuus mieleen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon ! Oih, mä oon ihan unohtanut peittolinnakkeiden olemassa olon, täytyykin itsekkin rakentaa oma linnake leffailtaa varten ! :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !