Sivut

lauantai 9. maaliskuuta 2019

Fast Food & Cafe & Ravintola-messut 2019

Heipat vaan kaikille ! Muistatteko kun viime vuonna kirjoittelin Gastro Helsinki messuista? No tänä vuonna järjestettiin Fast Food & Cafe & Ravintola-messut 6.-7.3. messukeskuksessa. Joka toinen vuosi nämä messut järjestetään Tampereella ja joka toinen vuosi Helsingissä. Täytyy sanoa että nämä messut yllätti ihan täysin. Messuilla oli paljon erilaisten puolivalmis- ja valmistuotteiden valmistajilta esittelijöiltä, ammattilaitteiden ja -järjestelmien, astioiden, varusteiden, tekstiileiden ja työvälineiden esittelijöitä. Tietenkin löytyi myös eri juomatuotteiden edustajia. Jos silmillä olisi voinut syödä oikein kunnolla olisin tullut kotiin ainakin 10 kiloa painavampana takaisin. Messuilta löytyi todella paljon erilaisia uusia tuotteita ja vanhoja suosikkeja jotka ovat tuttuja töiden osalta. Mahtava myös huomata miten näytteelle asettelijat olivat panostaneet todella paljon omiin pisteisiinsä edustettavan tuotteen hyväksi.
Tänä vuonna kilpailtiin vuoden pizza- ja burgerimestarin tittelistä sekä uutuutena oli vuoden luomukokkititteli. Muutenkin luomutuotteet, lähiruoka ja kasvisruokavaihtoehdot olivat todella ajankohtaisesti pinnalla, tuli esimerkiksi maistettua Potato Burgeria jossa oli briossisämpylässä käytetty perunahiutaleita. Testailtiin myös Vegehodareita, erilaisia luomulimuja, kahveja ja erilaisia jäätelömakuja. Saatiin myös ihastella eri valmistajien astiastoja ja kattauksia, mukavaa huomata että tavalliset valkoiset lautaset ovat saamassa murrettuja värejä ja eri materiaaleja kaverikseen entistä enemmän. Kattauksista saa nykyään tehtyä niin leikkisiä ja maan läheisiä.
Mä niin nautin näistä oman alan messuista. Pääsee keskustelemaan eri asiantuntijoiden kanssa, esimerkiksi juteltiin yhden asiantuntijan kanssa kahvista varmaan 20 minuuttia, se että näkee ja kokee mitä tulevana vuonna tulee olemaan niitä hittejä ja mitä uutta voisi tuoda omaan työhönsä. Nämä messut toimii yleensä sellaisina motivaation kohottajina ja luvan kanssa saa vetää ruokaöverit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !