Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2019

Kocostar vs Kicks - Eye Patchies

Heipat vaan kaikille ja ihanan aurinkoista perjantaita! Syksyllä mainitsin yhdessä postauksessa melkein jokaisen aamun pelastajan ja varsinkin niiden tärkeiden aamujen, nimittäin nämä Kocostarin Princess eye patchit. Pakkauksen kuluessa loppua kohti aloin metsästää uutta pakkausta sekä tietenkin toisen merkin eye patcheja kokeiluun ja silloin kun sitä vähiten odotti niin Kicksiltä löytyi Hydrogel under-eye patchit. Tietenkin nämä kaksi oli pakko laittaa napit vastakkain ja verrata kumpi on se parempi eli meikäläisen uudet luotto patchit.
Yleinen kysymys minkä esitän myyjille, kun on kyseessä meikkivoide, peitevoide, patchit tai ihan mikä tahansa tuote joka voisi edes hieman häiventää tummia silmän alusia, on että häiventäänkö se oikeasti? Olen kirottu tummilla silmän alusilla, joita ei saa sitten miten peittoon vaikka muuttelisi ruokavaliota, unen määrää, makuuhuoneen valoisuutta tai stressitasoja. Siksi onkin hyvä turvautua kaikkiin poppakonsteihin, ja nämä eye patchit ovat olleen parhaimpia jääkylmien lusikoitten rinnalla.
Alhaalta näet ennen ja jälkeen kuvat miten ne oikeasti toimivat. Patchit laitetaan puhdistetulle ja kuivatulle iholle ja annetaan olla noin 15min, itse pidän melkein 20min. Olen myös huomannut kun patchejä pitää jääkaapissa niin niiden vaikutus on ihan erilainen, tehokkaampi ja aamuisin myös kylmän lapun laittaessa silmien alle niin herää vähäsen. Oli hauska myös huomata kun paketteja lueskelin vielä tarkemmin niin molemmat ovat valmistettu Koreassa.
Kocostarin Princess eye patchit (keltainen) ovat materiaaliltaan paksumpia ja vahvempia. Ne ovat myös paljon kuivempia. Alkuun Kocostarin patcheissä oli myös kosteuttavaa geeliä mutta kun purkki alkaa hupenemaan niin myös lappujen geelisyys vähenee. Ne pysyvät hyvin paikallaan, ja kun lappuja säilyttää jääkaapissa ne toimivat paljon paremmin kuin huoneen lämpöisinä. Miinuksena näissä on juuri tuon kosteuttavan geelin hupeneminen lappujen vähentyessä, jolloin laitat vain hieman nihkeän ja hailakan eye patchin silmän alle. Hinnaltaan nämä ovat noin 25€/pkt ja paketti sisältää 30 paria.
Kicksin Hydrogel Under-eye patches (sininen) ovat hieman ohuempia ja helposti hajoavaisempia. Niitä on pakko käsitellä pakkauksessa tulevilla pienillä pinseteillä geelin tekemän liukkaisuuden takia. Kuitenkin pitää olla todella varovainen pinsettien kanssa ettei hajota patchiä. Kosteuttavaa geeliä on purkissa mukana ja varmistaa että sitä riittää viimeisillekin lapuille. Mutta näitä ei tarvitse välttämättä pitää jääkaapissa vaan ne ovat viileitä vaikka säilytys olisikin huoneenlämmössä. Näiden huono puoli onkin juuri se liukkaisuus, patchit ei meinaa pysyä kunnolla paikallaan vaan meinaavat valahdella pitkin poskia. Näiden patchien hinta on noin 20€/pkt ja paketista löytyy 20 paria.
Vertailun lopputuloksena vaikka Kicksin eye patchit eivät pysy kunnolla paikallaan, niin silti ne häivyttävät enemmän tummia silmän alusia kuin Kocostarin patchit. Tietenkin geelin riittävyys loppuun saakka, viilentävä tunne, silmien turvotuksen laskeminen ja hinta-laatusuhde on myös avaintekijöitä näissäkin tuotteissa. Myös päivittäinen käyttö, niin kuin jokaisessa tuotteessa, häivyttää tummia silmän alusia entisestään. Eli testini voittaja on: Kicksin Hydrogel Under-eye patches!

Käytätkö itse eye patchejä, entä mikä on sinun suosikkisi ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !