Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2019

Hups, pieleen meni !

Heipat vaan kaikille ! Nyt päästän teidät näkemään pienen palan asukuvauksien takaan, nimittäin nyt on aika esitelle pieleen menneitä otoksia. Muuta ei voi sanoa että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Minulla on tapana irrotella hieman, päästä sisäinen narri irralleen ennen kuvauksia, jotta saan tarpeeksi rennon ja oikean fiiliksen kameran eteen. Mä tykkään naurattaa ihmisiä, ja osaan myös nauraa itselleni. Se nimittäin kertoo vaan terveestä omakuvasta ja itsetunnosta. Olen myös huomannut, että jos laittaa itsensä vähän likoamaan, niin piristää toivottavasti jonkun toisen huonoa päivää ja se jos mikä piristää omaa päivää.
Pieleen menneiden kuvien julkaiseminen tuo myös bloggaajasta esiin toisenlaisen puolen, siksi haluan haastaa näin vuoden vaihteen kunniaksi muutkin bloggaajat lähtemään tähän pieleen menneiden kuvien julkaisuun. Rikkomaan hieman niitä kiiltokuvia ja tuomaan pientä realistisuutta ja hauskuutta blogimaailmaan.
PIGVIINITANSSI !
Edellisen pieleen menneiden postauksen voit käydä lukemassa tästä.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten kiva fiilis tuli tätä postausta lukiessa! :) ihanan hyvän tuulinen😍 tykkään itseasiassa koko sun blogista tosi paljon! Pitääkin tallentaa tämä lukulistalle! 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän fiiliksen saaminen on koko postauksen idea ja mahtavaa kuulla että se on toteutunutkin siellä !<3

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !