Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2019

2❤️18

Heipat vaan kaikille täältä sairaspediltä ! Eilen flunssa sai minut kouriinsa kesken työpäivän ja minut sitten lähetettiin kesken päivän lääkärille ja kotiin. Mukava tuliainen sisaruspäivästä Helsingistä. Mutta nyt vielä hetken kun on voimia tehdä ylipäätään mitään muuta kuin yskiä keuhkoja pihalle niin ajattelin tulla jakamaan teille pienen koosteen viime vuodesta. Tästä vuoden koostepostauksesta on tullut pieni muotoinen perinne, se on hyvä tapa laittaa edellinen vuosi pakettiin ja aloitella alkavaa vuotta vähän niin kuin uusilla silmällä.
Alkuvuodesta hain opiskelemaan, kiitos sen hetkisen työtilanteen. Se auttoi minua ymmärtämään, että haluan tehdä ihan jotain muuta elämälläni. Käytiin hyvällä porukalla laivalla Roope Salmisen ja Koirat-yhtyeen keikalla, tästäkin reissusta jäi erittäin hämärät muistikuvat ja kipeät vatsalihakset. Kävin nostattamassa ammatillista innostusta Gastro-messuilla. Erosin itselleni myrkyllisestä suhteesta. Jouduin sanomaan heipat parhaalle kaverilleni joka lähti rakkauden perässä Ruotsiin. Kävin tekemässä piristysreissun Helsinkiin ja se teki enemmän kuin hyvää. Koin elämäni ensimmäiset pääsykokeet, joita jännitin niin paljon. Opin taas rakastamaan luonnonkiharoita hiuksiani ja palasin takasin kotiin, ravintola-alalle. Alkuvuodesta päätin myös että yritän pitää postaustahtini tasaisena ja noin yksi postaus viikkoon. Olen tosi tyytyväinen itseeni että sain pidettyä tahdin suunnilleen tasaisena, jos ei lasketa paria kuukautta jolloin tavoitteet jäi vajaaksi.
Ehkä koko vuoden paras asia oli viiden päivän reissu Budapestiin. Muistan kuinka olin jo vuosi tolkulla suunnitellut reissua Budapestiin, ja kuinka päätin vain että tuolloin pidän viikon lomaa ihan kaikesta ja lähden, joko yksin tai jonkun kanssa. Matkaseura löytyikin aika nopeasti ja ei kun lippuja varailemaan ja matkaan. Reissussa opin että muista tehdä matkaselvitys ajoissa, muuten joudut pulittaan pitkän pennin että pääset kotiin. Mutta muistot siitä lämmöstä, ruoasta, juomasta, norsuista ja kulttuurista lämmittää pitkälle kevääseen.
Koko kesä meni aikalailla töitä tehdessä, mutta tuli myös istuttua terassilla nauttien suosivista säistä. Syksyllä aloitin opinnot ammattikorkeakoulussa monimuotopuolella. Löysin myös intohimoni ihon hoitoa kohtaan. Täyttäessäni 21 sanottiin samalla myös hyvästit Cheekille Lahden mäkimontussa. Osallistuin Tampereella koulutukseen koskien tätä alkanutta vuotta. Tiukat aikataulut, stressi ja kiire ohjasivat syksyäni aikalailla. Toteutettiin uutta konseptia työporukan kanssa. Opettelin myös uutta puolta omasta työstäni ja totesin ettei se pidemmän päälle sovi minun terveydelleni. Joulun alla myös tein päätöksen, jota en uskonut tekeväni vielä pitkään aikaan. Mutta siitä saatte kuulla myöhemmin täällä blogin puolella. Loppuvuotena tuli myös paljon potkuja päähän. Epäselviä tilanteita työn puolesta, lomista ja irtisanoutumisista jotka pistivät oman elämäni aika sekaisin. Lisäksi vääntöä ammattiliiton, työkkärin ja Kelan kanssa, jotka ovat nyt siirtyneet taas ylemmälle taholle.

Mutta kaikesta huolimatta vuosi 2018 kohteli minua hyvin, ja toivottavasti vuosi 2019 kohtelee vielä paremmin. En voi muuta toivottaa kuin hyvää uutta vuotta 2019 ja minä palaan sänkyyn takaisin nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !