Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Mokkaholisitin uusimmat testaukset part. 2

Huomenta vaan kaikille ja aurinkoista perjantaita vaikka kyseessä onkin perjantai 13. Tänään vietellään toista vapaa päivää ja ladataan akkuja tulevaan työputkeen, tietenkin myös päivitellään blogia hieman. Heti kun aloitin uudestaan vanhat ja tutut ravintola-alan hommat niin blogi on jäänyt vähän toissijaiseksi pitkien ja kiireisten päivien takia. Luonnoskansiosta löytyy paljon kivoja eri postauksia mitä haluaisi päästä toteuttamaan kunhan löytäisi hieman ylimääräistä aikaa niihin.
Mutta nyt palataan päivän asiaan, nimittäin kahviin. Viime syksynä kirjoittelin jo ensimmäistä kertaa tämän mokkaholistin uusimmista testauksista, postauksen pääset lukemaan tästä, ja nyt olisi tarjolla pientä jatko-osaa. Kenellekään ei ole varmaan jäänyt epäselväksi että täällä ruudun takana kirjoittelee mokkaholisti, jolle kahvi on henki ja elämä.
Suunnilleen viikko sitten näpytelin taas Pauligin sivuilla omaan Cupsolo-keittimeeni uutuus makuja ja paketin saapuessa postiin hypittiin taas riemussa sekä pullan tuoksu nenässä.
Cafe New York on keskitummapaahteinen kahvi josta tuli ensimmäisen kupin myötä muistot viikosta New Yorkissa, ja siellä nautituista aamukahveista. Tämähän on sellainen kapselikahvi mikä on ns. pakko juoda mustana jolloin se tuo oikeuden kahvin aromeille, ihanille vivahteille ja tämä sekoitus ei ole yhtään kitkerä joka varmistaa mukavan nautintohetken. 
Cafe Parisien on tummapaahtoinen, hieman karamellisen makea ja aivan täydellinen brunssikahvi. Pitkinä ja hitaina aamuina tätä tulee nautittua, nimittäin se sopii niin hyvin hyvän päivän polkaisuun. Vaikka en ole ikinä Ranskassa päässyt käymään niin tästä voin vain saada mielikuvat päähäni. 
Caramel Cappucino on siis yleensä sellainen erikoiskahvi minkä tilaan jos olen kahvilla ystävien kanssa hyvässä kahvilassa, mutta nyt pääsen nauttimaan myös tätä kotona eikä tarvitse lähteä omalta parvekkeelta pois. Sopii yksinäänkin hyvän ruoan jälkiruoaksi tai vain makeanhimoon. 
Wienerwalzer päätyi ostoskoriin ihan vain kokeilu mielessä ja ajatuksena että tämä tulisi olemaan niin sanottua vieraskahvia. Tässä suodatinkahvissa yhdistyy suklaa, paahdettu hasselpähkinä ja ripaus vaniljaa, sen makeuden ja lempeyden takia kylkeen ei tarvitakaan mitään muuta kuin hyvää juttuseuraa. 
Toivottavasti muutkin mokkaholistit löysivät itselleen uusia testattavia, itse taidan mennä ottamaan uuden kupin kahvia ja aloitan siivoamisrumban loppuun viemisen. 

Ihanaa viikonloppua kaikille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !