Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kevään 2018 to do-lista

Ihanaa sunnuntaita sinne ruutujen toisille puolille ! Meillä on tällä hetkellä ruoka valmistumassa uunissa ja pikku kisujen väsytys-hetki menossa samalla kun auringonpaiste kömpii sisään ikkunoista. Kun ajatukset ovat kohti kevättä ja kesää, sekä toiveet siinä että talven pikku pakkaset lähtisivät ja lumet sulaisivat pois ilman loskasäätä, niin on hyvä alkaa miettimään tämän kevään to do-listaa, eletäänhän jo maaliskuun loppupuolella. Keväässä on muutenkin ihan parasta kun saa kaivaa kevyemmät takit kaapin perältä, unohtaa kaulahuivit kotiin, lämmittää kasvoja auringonpaisteessa ja laittaa maljakkoon tulppaaneja. Mutta sitten itse asiaan, tämän kevään to do-lista näyttää tältä:
- Nauttia aamukahvit parvekkeella pitkän kaavan mukaan.
- Vaatehuoneen läpikäyminen, lattiasta kattoon kevät siivous ja ikkunoiden pesu, muuttomme jälkeen vaatehuoneeseen on kertynyt todella paljon tavaraa jotka on pakko käydä lävitse ja päättää mitkä siirretään varastoon ja mitkä jäävät itse asuntoon.
- Kokoa pieni kasvitarha. Nyt kun on mahdollisuus kasvattaa itse jotain raaka-aineita niin otan haasteen vastaan. Tarkoituksena olisi kasvattaa ainakin salaattia, tomaattia, basilikaa, lehtipersiljaa ja timjamia.
- Löydä lenkkeilyn ilo uudestaan.
- Joka ikiseen kevääseen kuuluu vaatekaapin päivitys, kevättä ja kesää varten ja miksei ennakoiden syksyä varten. Hamstraukseen siis kesämekot, kevyet neuleet ja paidat, pari takkia ja laukkua on jo ostoslistalla, aurinkolasit ja kengät.
- Aloita pääsykokeisiin pänttääminen, parin välivuoden jälkeen olen todella löytänyt sen mihin haluan lähteä suuntautumaan työn suunnilta ja yhteishakujen alkaessa laitoin hakemuksen pariinkin suuntaan. Nyt on enää jäljellä jännittäminen ja pänttääminen.
- Yritä säästää rahaa, nimen omaan yritä, tarkan budjetin tekeminen ja meikäläisen extempore-menot ei oikein kulje käsi kädessä säästämisen suhteen mutta nyt kevään aikana yritän saada rahaa kasaan että vihdoinkin kesällä pystyisin lähtemään vihdoinkin pieneen reissuun tuulettamaan päätäni.
- Etsi hyvät oppaat hyvään oloon, henkiseen kasvamiseen ja stressinpoistoon, jos joltakulta löytyy omat suosikit näihin alueisiin liittyen niin tänne päin saa vinkkailla ! :)
- Vie tytöt lumien sulamisen jälkeen ulos, meillä tytöt rakastaa olla parvekkeella mutta kun lumet sulaa pois uskaltaa nuo arkajalat viedä pihalle tallustamaan valjaissa.
- Käy brunssilla, olen nyt kuullut monesta Hämeenlinnan brunssipaikasta todella hyvää palautetta ja siksi haluaisin nyt kevään aikana käydä löytämässä se oma lemppari brunssipaikka.
- Maistele kesän uutuus jäätelöt ja löydä oma uutuus lemppari.
- Kokoa keväinen soittolista pilvisiä ja sateisia päiviä varten.

Miltä sun tämän kevään to do-lista näyttää ?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen asu! :-) Täälläkin odotellaan jo hyviä lenkkeilysäitä ja tarkoituksena olis aloittaa rakas harrastus uudestaan! :) Ja hei paljon tsemppiä pääsykokeisiin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ! Onhan se sulaneilla teillä ja poluilla kivempi lenkkeillä kuin loskassa :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !