Sivut

torstai 1. helmikuuta 2018

Thursday night

Hyvää iltaa jokaiselle sinne ruutujen toisille puolille ! Tällä hetkellä mulla on sylissäni kupponen täynnä mandariinin lohkoja, kuppi teetä ja ennen kuin rentoudun omaan rauhaan katsomaan Netflixiä pörrösukkien kanssa niin tulen teille kirjoittelemaan.
Mikään ei oikeasti ole parempaa kuin se että pitkän ja rankan työpäivän jälkeen saa kömpiä tunnottomien ja kylmien varpaiden kera sängyn pohjalle katsomaan pari jaksoa kesken eräisestä sarjasta Netflixistä pienten herkkujen kanssa. Vaikka kaapissa olisi jemmassa irtokarkkipussi niin ajattelin valita tällä kertaa hieman terveellisemmän vaihtoehdon. Välillä on hyvä valita terveellisempi vaihtoehto niin ei tarvitse sitten hyviä vitamiineja näin flunssakautena hakea purkista ja samalla katoaa makean himo.

Tällä hetkellä mulla on Netflixin puolella menossa tällainen "nostalgia"-sarjojen maratoni, yritän katsoa kaikki niin sanotusti omien junnu-aikojen hittisarjat. Nyt on katsottu ensimmäistä kertaa O.C.n kaikki kaudet, Valehtelevat Viettelijät ja tällä hetkellä on menossa Gossip Girlin viides tuotantokausi. En ole siis ikinä junnuaikoinani katsonut jaksoakaan näistä sarjoista mutta nyt ajattelin paikkaa tietämättömyyttäni. Joidenkin sarjojen kohdilla ymmärtää miksi ne ovat olleet niin suosittuja 2000-luvun lopulla mutta joidenkin kohdalla en taas niinkään. Tuleeko teille mieleen jotain todella suosittuja sarjoja menneiltä männävuosilta ? Jos tulee niin tänne päin niitä saa ilmiantaa !

Ajatelkaa että olemme jo helmikuun ensimmäisessä päivässä, mihin se tammikuu katosi ja tällä vauhdilla ollaan taas joulussa.

Mukavaa helmikuuta kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !