Sivut

maanantai 19. helmikuuta 2018

IN / IN part 5

Hyvää huomenta ihanat, toivottavasti tämä maanantai on alkanut hyvin ! Jälleen on aika päräyttää uusi viikko käyntiin ja mikäpäs sen parempi tapa kuin julkaista IN / IN-postaussarjan jatko-osa. Kyseessä on siis postaus jossa kerron omia tämän hetken suosikkeja. Muissa blogeissa sarja on pyörinyt IN / OUT-sarjana mutta olen päättänyt että jätän nämä huonot puolet pois ja keskityn vaan niihin parempiin puoliin. Mutta eiköhän käydä itse asiaan !
Isot ja yksityiskohtaiset hihat
Itse hullaannuin näihin isoihin hihoihin jo viime kesänä mutta nyt sitten hullaantuminen on mennyt astetta pidemmälle. Oli kyseessä röyhelöt, trumpetit, pallot tai rusetit hihoissa niin tämä tyttö on ihan rakastunut ! Ne tuovat ihan tavalliseen paitaan tai mekkoon kivaa tvistiä ja näihin ei voi muuta kuin ihastua, hih !
Pilkut
Pilkut toivat ennen mieleen vaan omat lapsuusajat ja niiden aikojen pukeutumistraumat, mutta nyt en näe mitään muuta kuin ihanaa naisellisuutta. Pilkkukuvio menee hameissa, mekoissa, paidoissa ja takeissa, isona tai pienenä printtinä, mustalla valkoisella tai millä tahansa muulla värillä. Kyseessä on printti joka on aina klassinen ja eikä käy tylsäksi, vuodesta tai vuoden ajasta riippumatta.
Siisti takkia ja Huppari
Tämä kyseinen vaateyhdistelmä on todella arkinen näky itseni päällä, tällä yhdistelmällä lähden usein kauppaan, töihin tai kahville kavereiden kanssa. Huppari tuo asuun rentoutta, huppu suojaa talvisilta tuulenpuuskilta ja siisti villakangastakki tai muu vastaava tuo asuun ryhdikkyyttä ja siisteyttä oli sitten hiukset nutturalla ja kasvot meikittä tai sitten laittauduttu kunnolla. Tämä on sellainen yhdistelmä mistä en varmaan tule enää ikinä luopumaan.
Neilikat
Ennen minulla oli sammumaton rakkaus ruusuja kohtaan mutta nyt jo pitkään olen alkanut rakastamaan neilikoita. Neilikat ovat vähän unohtunut kukkanen mutta ainakin minun elämääni se on raivannut tiensä jäädäkseen. Ostan meille kotiin n. kahden viikon välein kimpun tai kaksi oman silmän iloksi ja nämä ovat myös helppoja meillä kun tytöt jättävät nämä täysin rauhaan. Sävyjä on niin paljon erilaisia ja eikä näitä ole myöskään hinnalla pilattu.
Kietaisupaidat / mekot
Ajattelin hetki sitten että ovatko nämä oikein minun juttuni ja sopivatko nämä minun kropalle avonaisuutensa takia mutta ensimmäisen kokeilun ja hankinnan jälkeen hurahdus on ollut kova. Näiden paitojen hamstraus kevättä ja kesää kohti on lähtenyt jo nyt käyntiin ja nyt on metsästyksessä täydellinen kietaisumekko. Sitten kun vielä yhdistää röyhelöt, pilkut ja kietaisun niin silloin hivellään jo täydellisyyden rajamaita vaatteen kohdalla.

Löytyykö teidän IN-listoilta samoja juttuja kuin minun listaltani ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !