Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2019

Korkeasaari 2019


Heipat vaan kaikille! Tässähän on vierähtänyt jo tovi kun viime istuin koneen ääressä rauhaksiin kirjoittelemassa. Kuluneet viikot ovat olleet aika työn täyteisiä, mutta tässä on vietetty ansaitut neljän päivän vapaat jolloin kerkesin tekemään muutakin kuin käydä nukkumassa kotona.
Eilen tiistaina päätimme lähteä minun viimeisenä vapaapäivänä käymään Korkeasaaressa. Meille on syntynyt jo pieni jokavuotinen perinne tästä Korkeasaaren reissusta. Voin myös sanoa että iltavierailu Korkeasaareen on paljon mukavampi kuin päivävierailu; nimittäin ihmisiä ei ole enää niin paljoa liikenteessä, eläimet ovat paljon elävämpiä ja niitä jopa näkeekin. Huomasin että tänä vuonna Korkeasaareen oli syntynyt todella paljon pienokaisia: oli pieniä vuohia, villisikoja, apinoita ja poroja. Päästiin myös seuraamaan ahman leikkejä ihan lähietäisyydeltä, sekä aina näkemättä jäänyt lumileopardien päiväunet.

Milloin sinä olet käynyt viimeksi Korkeasaaressa?

4 kommenttia:

  1. Onhan siitä aikaa, kun itse oon käynyt viimeksi :D Ehkä joskus pentuna, hhuh. Ei siis mitään muistikuvaa koko paikasta, varmasti upea ja mukava paikka viettää päivää. Nyt kun itse odotan lasta, niin varmaan tulee kyllä nämä tällaiset Suomenkin paikat tutuksi, kunhan pienokainen kasvaa - tuonne pitää ehdottomasti päästä siis muutaman vuoden päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kuinka Korkeasaari oli omassa lapsuudessa ihan lemppareita kesässä, toivottavasti sinunkin tuleva pikkuinen tulee tykkäämään siitä! :)

      Poista
  2. Korkeasaaressa ei ole poroja, eli näitte Suomesta kertaalleen sukupuuttoon metsästetyn metsäpeuran! https://www.korkeasaari.fi/suojelutyo/hankkeet/metsapeuran-suojelu/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, tämä olikin minulta väärää informaatiota!

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !