Sivut

lauantai 30. syyskuuta 2017

Aamupalattoman uusi lemppari

Hyvää huomenta ihanat ! Tässä samalla kun kaadan kahvia kurkusta alas, että heräisikin tähän päivään ja odottelen työvaatteitani pesukoneesta niin ajattelin tulla jakamaan teille uuden lempparini, nimittäin aamupala-osastolta.
Mulle on aamuisin todella todennäköistä että hirveällä kiireellä kahvikuppi juostessa naamariin ja seuraavaan osoitteeseen jolloin yleensä aamupala jääkin syömättä,  töissä aamuvuorossa ollessani meillä on tapana jos vain kerkeämme istua alas kahvitauolle jolloin tulee sitten syötyä jotain pientä. Hitainakaan aamuina aamupala ei vain maistu, mutta nyt, vuosien taiston ja etsinnän jälkeen olen löytänyt itselleni sen oman jutun aamupalapöydässä.
Nimittäin chia-vanukas, oma lemppari tästä helposti muunneltavasta vanukkaasta on kookos- ja kaurajogurtin yhdistelmä, chian siemeniä ja mustikoita. Tästä aamiaisesta ei tule liian täyteen eikä nälkä yllätä heti ulos astuttua. Nyt kun olen yrittämässä jättää maitotuotteita pois ruokavaliosta niin tätä vanukasta on helppo tehdä tavallisen jogurtin sijaan joko juuri kaurajogurttiin, kookosmaitoon tai soijatuotteisiin. mistä vain itse tykkää.
Tämä aamupala sopii niin kiireisen ihmisen aamuihin kuin myös hitaitten aamujen nautiskelijalle, nimittäin parhaimman lopputuloksen saa kun sekoittaa kaikki aineet jo illalla jääkaappiin ja antaa yön ylitse siementen turvota, aamulla vain lisää lempimarjat tai granolan vanukkaan päälle ja ei kun nautiskelemaan.

Minkälaisia lemppari aamupaloja teiltä löytyy ?

2 kommenttia:

 1. Tuo näyttää ihan hirveän hyvältä! *.* Itse vannon tuorepuuron nimeen.

  mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itselle tuorepuuro ei oikein iskenyt mutta tätäkin voi duunata kaura- tai neljän viljan hiutaleilla.

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !