Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Dortmund part 3.

Sunnuntain ohjelmana oli isäntäperhe-päivä. Vaihdon porukalla oli yleensä tapana viettää se päivä suomalaisten ja saksalaisten nuorten kesken. Me mentiin yuongstereiden kaa Dortmundin "Fun-parkkiin". Tää puisto on täysin erilainen kuin Suomessa.. Siellä oli paljon lintuja, flamingoja ja valkoposkihanhia, erilaisia ja eri värisiä kukkia, paljon aktiviteetteja ja erityisen hyvää ruokaa.
Sundays plan was host-family-day. Exchange group used to spend yhat day with finnish and germany youngs. We vent to Dortmunds "fun park" with youngsters. This park is much more different than finnish one... There were many birds like flamingos and barnacles also many cool plants and flowers. There were lots of activities and specially great food.
Maanantaina meillä oli Dortmund-ralli. Jakauduimme pieniin ryhmiin ja meille annettiin tehtävälaput ja ei kun matkaan. Ympäri kaupunkia piti etsiä erilaisia juttuja ja ottaa kuvia niistä, esimerkiksi meidän piti hankkia syömäpuikot ja syödä kebabbia niillä.
In Monday we had Dortmund-rally. We divided small groups and then they gave us tasks. Around the city we had to find different things and taka pictures of them, for example we had to get chopsticks and eat kebab with them.
Tiistaina teimme vierailun Dortmundin pohjois-osaan, jossa on asuu paljon maahanmuuttajia, alkoholi- ja huumeongelmaisia ihmisä. Karua seutua. Kävimme haastattelemassa kirkkoherraa ja sosiaalityöntekijää ja myöhemmin illalla kävimme syömässä turkkilaisessa muslimi-ravintolassa.
At Tuesday we had a visit to north-Dortmund, where lives many immigrants, alcoholics and drug users. We vent to interview vicar and social worker. Later we ate at Turkish muslim-restaurant.
♥:lla Jonna
kommentoikaa mitä pidätte näistä postauksista !

Etsitkö:
Saunatilaa Helsingistä?
Hääpaikkaa Helsingistä?
Kokoustilaa Turusta?

2 kommenttia:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !