Sivut

tiistai 28. marraskuuta 2017

My Christmas wishlist

Hui kamala kuinka nopeasti marraskuu on sujahtanut ohitse ja kohta ollaankin joulussa, siksi ajattelinkin koota teille nähtäväksi mun tämä vuoden joululahja toiveet. Listaa tehdessä huomasin kuinka hankalaa tässä iässä on oikeasti vaikeaa tehdä toivelistoja, jotkut asiat ovat vain sellaisia mitkä haluan vain itse hankkia joten päädyin jättämään ne pois joululahjalistalta. Tänä vuonna toivelistani koostuu pikemmin käytännöllisistä asioista ja kaikki ylimääräiset turhakkeet ja tilpehöörät jätetty pois.
Xmas

- Uusi veitsisetti, tällä hetkellä meidän taloudessa käytetään meikäläisen ammattiveitsiä jotka olen saanut omalta kummisedältäni ammattikoulun viimeisellä vuodella. Jani ja kaverit ovat huomanneet sen että olen erittäin tarkka veitsien huollosta, käytöstä ja siitä että veitset pysyvät todella hyvässä kunnossa, siksi haluaisin uuden setin jonka kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana toisin kuin nykyisten. Myös mekaaninen veitsen teroitin on listalla.

- Jimmy Choon hajuvesi, omalla kohdalla on noussut sammumaton rakkaus näitä Jimmy Choon hajuvesiä kohtaan ja näistä onkin tullut jo oma luottotuoksu.

- Tietokonelaukku. Kuljetan usein tietokonettani kodin ulkopuolella ja kun tietokone lähtee mukaan niin kuljetusmuoto on se kaikista huonoin valinta. Siksi tänä vuonna toivelistalle on päässyt uusi tietokonelaukku, mahdollisimman kaunis ja simppeli.

- Lakanoita ja pyyheliinoja, näitä ei ole ikinä liikaa !

- Patakintaat ja essu, totta kai kun olet tottunut siihen ettei ole väliä jos vähän vaatteet menee ruoanlaitossa likaiseksi, niin kotona ei sitten tajua laittaa essua laittaessa ruokaa, eikä sitä varmaan myöskään tajua jos ei essua löydy kotoa.

- Rannekello, tällä hetkellä minulla on yksi simppeli rannekello ja melkein päivittäisen käytön takia niin myös rakas vakiokelloni tarvitsee hieman levähdysaikaa ja paikkaajaa.

- Kirjoja, keittokirjoja, elämänhallintakirjoja, fantasiaromantiikkahömppäkirjoja, JHT-musta lammas päivitetty versio, kirjoja...

- Ja sitten nämä kaikkien lahjojen oikopolut, tuoksukynttilöitä ja sukkia, niitäkään ei ole koskaan liikaa !

Mitä teidän tämän vuoden joululahjalistalta löytyy ?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat noi tyynynliinat! 😂 Kivoja juttuja sun listalla, munkin listalla on oikeastaan ainoastaan käytännöllisiä juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ikään tullessa arvostaa enemmän käytännöllisyyttä kuin turhakkeita :)

   Poista
 2. Ihania toiveita! Monet noista on munkin listalla, etenkin kijat, lakanat ja tietokonelaukku tulis tarpeeseen. Mulla on ihan sama juttu veitsien kanssa, mutta onneks mulla on jo valmiiksi pari huonompaakin veistä, joiden huoltaminen ei ole ihan niin justiinsa :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! "Huonommat" veitset tulisivat niin isoon tarpeeseen meidän taloudessa, kirjat pysyvätkin vuodesta toiseen omalla toivelistalla. :)

   Poista
 3. Tälläinen lahjatoivelista on kyllä sellainen postaus mikä pitää aina vuosi toisensa jälkeen toteuttaa omaankin blogiin, ja näitä onkin kyllä tosi kiva lueskella! Oma toivelista ammottaa tänä vuonna kyllä melkolailla tyhjyyttään. Uusi kylpytakki olisi ajankohtainen hankinta, salille voisin huolia vetoremmit ja vartalovoide on sellainen lahja joka toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut että tälläinen toivepostaus on joka vuotinen ns. perinnepostauksia, joiden tekeminen ja lukeminen on vuosi vuodelta kivempaa. Vielä on pari päivää aikaa miettiä lahjalistan täytteitä :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !