Sivut

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

LOKAKUUN KUULUMISIA

Moikka moi vaan kaikille ! Nyt olisi aika katkaista melkein kuukauden mittainen blogi-hiljaisuus samalla kun vedenkeitin lämpiää iltateetä varten, tylleröiden tuijotellessa kiipeilypuun päältä touhujani ja kaiuttimista soidessa tämän hetken lempi soittolistaa.
Tämä kuukausi on sisältänyt todella paljon stressiä jokaisesta suunnasta ja siksi olenkin ollut torstaista asti niin sanotulla pakko lomalla, onhan se mukavaa välillä leikkiä ettei kaikki asiat kaadu päälle samalla kun istut peittoon kääriytyneenä sohvan nurkassa karkkipussin kanssa katsoen jotain hömppäsarjaa Netflixistä, mutta sairasloman jälkeen töihin palatessa huomaa kuitenkin että kaikki alkaa vaan alusta. Tai mistä sitä tietää ?
Nyt olisi kuitenkin aika jakaa tänne blogin puolelle ensilumen innoittamia syksyisiä asukuvia ja siinä kaupantekijäisinä tämän kuukauden kuulumisia.
Mulla oli jo viime talvesta saakka etsinnässä se täydellisen punainen villakangastakki ja nyt ihan alkusyksystä löysin tämän yksilön Zalandolta joka ensi silmäyksellä lähti sitten tilaukseen ja sovittaessani sitä kotona tiesin että tämä, juuri tämä takki on se mitä olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa joka ikisessä verkko- ja kivijalkakaupasta ja materialismionnellisuus taattu.

Vaikka lokakuu on sisältänyt paljon stressiä niin mukaan on myös mahtunut hyviä hetkiä, olen vakavasti pohtinut opiskelemaan hakemista kevään yhteishaussa ja lähipiirin tuella innostus tästä suunnitelmasta on aika korkealla, pikku hiljaa asuntomme on ruvennut tuntumaan entistä enemmän kodilta, tavarat ovat löytäneet oikeille paikoille ja sisustus miellyttää omaa silmää, Nadian kanssa tyttöjen päivä Helsingissä I love me-messuilla ja Linnanmäen valokarnevaaleilla, tulevan talviloman suunnittelua ja reissun varaamista lomapäiville, ihan vain rentoutumista omissa oloissa ja kaamosmasennuksen ehkäisyä kisumisut kainalossa.
Tähän aikaan vuodesta kaamosmasennus on salakavalaa ja itse olen huomannut että kynttilöiden poltto, teekuppi, hömppäsarja tai kirjan lukeminen ja vitamiinien syönti ennalta ehkäisee kaikista parhaiten sitä, siksi nyt rupean lopettelemaan postauksen kirjoittelua ja siirryn Pretty Little Liarsin pariin ja kohti huomista aamuvuoroa.

2 kommenttia:

 1. Toi punainen takki on ihana!! Just täydellinen väri ja sopii sulle hurjan hyvin. Toivottavasti marraskuusta tulee vähän stressittömämpi :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon, sitä toivotaan myös tällä rintamalla !

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !