Sivut

tiistai 5. syyskuuta 2017

My hair care product

Hellurei ihanat ja hyvää syyskuun alkua ! Viime kuussa postailu jäi vähän vähemmälle, muutto vei niin suuren osan ajasta ja asunnon ollessa räjähdyspisteessä ei inspiraatio kulkenut melkein ollenkaan joten päätin pysyä poissa kameran ja tietokoneen äärestä ja keskittyä pelkästään muuttoon ja työkiireisiin stressitasojen noustessa koko ajan korkeammalle. Nyt kun muutto on suoritettu niin stressikin rupeaa laskemaan ja vapaa päivät saa viettää ihan vain rentoutumalla.
 Syksyn kylmien ilmojen kolkuttaessa ovelle niin on hyvä keskittyä hiusten ja ihon hyvinvointiin. Tarpeellinen kosteutus pitää omat luonnonkiharat hiukset kurissa jotka ovat jo valmiiksi hamppumaiset ja vielä vaalennus siihen päälle joka lisää hamppumaisuutta, siksi satsaankin todella paljon kosteuttaviin ja ravitseviin tuotteisiin.
Pari kertaa viikossa hiuksia pestessä käytän Four Reasonin Silver shampoota pitämässä keltaisuuden kurissa ja vahvistaa hamppumaista hiusta, muuten hiuksia pestessä käytän Mádaran Colour and Shine-sarjan shampoota ja hoitoainetta jotka suojaavat väriä, jäntevöittää hiusta ja antaa kiiltoa ja pehmeyttä. Kaksi kertaa kuukaudessa sävytän hiukset KC Professional Color Mask Graphitella johon sekoitan joukkoon Garnieri Intensely Caring Maskia. Se hieman pehmentää colormaskin väriä jolloin lopputulos ei ole niin voimakas kuin pelkiltään käytettävissä. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kauniin väriset.
Hiuksia muotoillessa oli sitten kyseessä pelkkä föönäys, suoristus tai sitten vain hiukset nutturalle ja menoksi niin käytän Four Reasonin Argan Beauty seerumia joka syväkosteuttaa hiusta, ravitsee ja helpottaa selvittämistä (nimimerkillä, aina-hiukset-takussa). Seerumi sopii myös lämpökäsittelyn yhteyteen mutta lisään myös lämpökäsittelyssä Simin Argan Care Moisture Shot kosteuttavaa muotoiluvoidetta, jolloin lopputuloksena on kiiltävät, syväkosteutetut ja sähköisettömät hiukset.


Löytyykö sinulta jotain vakkari hiustuotteita joita ilman et voi elää ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !