Sivut

maanantai 25. syyskuuta 2017

Fall To Do-list

Heippa ihanat ! Syyskuun viimeinen viikko hurahti juuri käyntiin erittäin aurinkoisissa merkeissä, aurinko tuo todellista oikeutta ruskan värjäämälle luonnolle ja nurkan takana odottava talvi ja pimeys on vielä pelkkä pelottava ajatus kun katsoo ulos. Puhkeavasta ruskasta inspiroituneena ajattelin nyt listata teille syksyn tehtävälistaa.
- Haaveile talvilomasta jossain lämpimässä tai ihanasta kaupunkilomasta. Lomien pitäminen alkuvaiheessa alallani on vain pelkkä haave ja siksi päätin nyt että jos olen ansainnut talviloman, niin pidän sen ja lähdetään Janin kanssa johonkin päin etelä-Eurooppaa, antakaa ihmeessä hyviä vinkkejä mihin kannattaa marras-/joulukuussa lähteä !
- Pura viimeiset muuttolaatikot ja löydä tavaroille viimeinkin omat paikat, vaikka muutosta on jo pari viikkoa niin silti meiltä löytyy muuttolaatikoita täynnä tavaraa joiden paikkoja ei olla vielä hahmotettu.
- Osta maljakkoon auringonkukkia.
- Kokoa soittolista lämpimistä ja kesästä muistuttavista biiseistä jota voi kuunnella kun kylmyys rupeaa tuntumaan luissa ja ytimissä.
- Osta ennakkoon liput I love me-messuille. Viime vuosina messut ovat jääneet välistä koska olen tajunnut liian myöhään että messut olisi edessä ja työvuorolistoja katsoessa tajuan että olen niin töissä etten pysty enää vuoroja vaihteleen, mutta tänä vuonna ennakoin ja pyysin vapaata.
- Vaihda pari astetta tummempaan hiusväriin, lopputulos olikin sitten tummempi juuri ja luonnollisen vaalea latva.
- Vuoraa asunto ja parveke kynttilöillä, erilaisilla vilteillä, ruskan väreillä, tyynyillä ja Led-valonauhoilla.
- Jätä pikku hiljaa enemmän ja enemmän maitotuotteita pois ruokavaliosta, nyt olen oppinut juomaan kahvin kaura-ja mantelimaidolla ja vielä on edessä pitkä polku maidottomaan ruokavalioon.
- Rupea kasvattamaan salaattia tytöille, Pimulle ja Leenalle kukkien tuhoaminen on heidän lempipuuhaa ja edesmennyt Jukkapalmumme kuoli pystyyn kun tytöt söivät sen kokonaan, joten ehkä salaatin kasvattaminen vähän rajoittaisi tätä nakertamista.

Millaisia asioita teidän lukijoiden To Do-listoilta löytyy ?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mulla on ainakin se, että polttaa nii mont kynttilää ku vaa pystyy! :D

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät tuovat vaan niin ihanan tunnelman pimeneviin syysiltoihin ! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, ja itseasiassa tälläinen on itsellänikin juuri työn alla! :) Omaan listaankin kuuluu kyllä ehdottomasti kodin sisustaminen syksyisemmäksi.

  www.juttaeveliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ! Kaikki viltit, tyynyt ja villasukat esille kaapeista :)

   Poista
 3. Auringonkukat on ihania ♥ Vois itsekin ostaa muutaman sellaisen makuuhuonetta piristämään. Muutenkin tosi ihana listaus, lähes kaikki on sellasia mitä voisin hyvin adoptoida omallekin listalle.

  http://revontulipalo.blogspot.fi/2017/09/torkeen-hyva-feta-pinaattipasta.html

  VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !