Sivut

torstai 6. heinäkuuta 2017

Rainy summer days

Moikat vaan kaikille sinne ruutujen toisille puolille ! Heinäkuu on alkanut aika sateisissa merkeissä,  ainakin täällä päin, ei kiva missä ne ihanat heinäkuiset lämmöt ja aurinko on ? Jos jotain positiivista pitäisi näistä säistä löytää on se että voi pukeutua erittäin mukavasti tummiin farkkuihin ja ihanaa vaalean harmaaseen trenssiin, joka on tietenkin pientä takapakkia kesä pukeutumisessa.
Janin kanssa tuossa viime viikolla päätettiin että lähdetään tässä parin viikon sisällä käymään yhdessä pienellä reissulla, ei olla hetkeen omien kiireiden ja töiden takia vietetty pahemmin yhteistä aikaa joten varasin meille laiva reissun Viking Gracelle, Jani ei ole vielä koskaan ollut Gracella niin näin olisi mukava hänen päästä kokemaan kyseinen laiva. On myös mukava päästä ottamaan raskaiden työviikkojen jälkeen pieni irti otto arjesta ja unohtaa hetkeksi työasiat ja kaikki muutkin päätä pyörittävät jutut. Odotan reissua jo innolla !

Tiedättekö sen tunteen kun tapaatte ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ihmisen jonka kanssa olitte joskus paita ja peppu, ja sitten vain lähditte eri teille. Itse sain kokea tämän tunteen tuossa pari päivää sitten, tapasin moneen vuoteen lapsuuden parhaimman kaverini ensimmäisen kerran. Käytiin kahvilla, vaihdettiin kuulumisia ja tuntui kuin emme olisi olleet viikkoakaan näkemättä, mutta olimme paljon kasvaneempia, aikuismaisempia. Silti mikään ei ollut muuttunut !
Nyt on vapaa päivä lusittu ja edessä on neljän päivän rutistus Wanaja festareiden keskellä, joten lähden tästä lepuuttamaan päätä aamun työvuoroa varten.

Ihanaa loppu viikkoa jokaiselle !

1 kommentti:

  1. Heinäkuun ensimmäiset päivät ovat olleet täälläkin todella sateisia, mutta sitten taas illalla on paistanut aurinko. Kauheasti iloa siitä ei ole ollut sillä aurinko on ollut aina laskemassa ja paistanut sen 2-3 tuntia xD

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !