Sivut

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

VIHDOINKIN ! Kesän lämmöt ja loppumaton auringon paiste on saapunut luoksemme ja nyt on aika kaivaa kaikki kesävaatteet kaapeista, unohtamatta kesän tuomaa hymyä ja rusketusraitoja. Paljaita nilkkoja, raikkaita värejä, printtejä, vihertävät maisemat, mansikoita, pitkiä duunipäiviä kuumassa keittiössä, jäätelöä, lämpiä iltoja, reissuja parhaimmissa seuroissa, näistä koostuu mun mielikuvat kun puhutaan kesästä.
Toukokuuta kuitenkin vedellään jo loppu puolella ja tämän kuukauden aikana on taas muutoksen tuulet puhallellut oikein urakalla josta pää on oltu taas ihan pyörällä ja uusiin rytmeihin tottuminen on vienyt oman aikansa, nimittäin vaihdoin maanantaista perjantaihin 7-15 työn ilta ja viikonloppu painoitteiseen työhön, työhön siis joka tuntuu enemmän omalta. On myös keretty sairastella kevätflunssaa ja siitä on enää muistona karmea yskä mutta ei se haittaa säiden mukaisessa pukeutumisessa.
Tämäkin kesä vietetään täysin ilman lomia mutta kuitenkin suunnitteilla on paljon kaikkea mitä täytyy toteuttaa! Mitä kesäsuunnitelmia teillä on ?

1 kommentti:

  1. Wow, upee asu! ♥♥ Mun kesäsuunnitelmat on edelleen tosi auki, en oikeen oo pystynyt suunnittelemaan elämää eteenpäin näin pääsykoeaikana. :D Mutta päällimäisenä mieleen tulee mökkeily, sitä mä eniten kesässä kaipaan! :-)

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !