Sivut

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Spring TO DO-list

Hellurei ! Meikäläinen istuskelee tällä hetkellä junassa matkalla Turkuun, lähdettiin ottamaan Miron kanssa pientä irtiottoa arjesta, suunnitelmissa on siis Profeettojen keikka, hyvää ruokaa, seuraa ja juomaa ja huomenna olisi tarkoitus kierrellä Turussa ennen kuin lähdetään Helsinkiin josta tiet sitten erkanevat, itse lähden takaisin Hämeenlinnaan viettämään vappua ja Miro jääkin sitten Helsingin päätyyn.
Nyt kun huhtikuu on vaihtumassa toukokuuksi ja kevään toinen puolisko on lähtemässä käyntiin joten ajattelin listailla teille mitä kuuluu mun kevään TO DO-listalle. Näitä listoja on kiva koota koska näillä sää itselle hieman asetettua tavoitteita mitä pitää tai on hyvä saada aikaseksi tietyn ajan kuluessa.
Kuinka moni teistä lukijoista tykkää myös koota tälläisiä listoja itselleen ?
+ Kaappien siivous ! Eteisen kaapit, vaatekaappi, keittiön kaapit ja olohuoneen kaapit tyhjiksi ylimääräisistä tavaroista ja hieman kartoittaa mitä ei enää tarvitse, käytä ja mitä pitää vielä hankkia.
+ Kevään/kesän ensimmäinen picnic hyvällä porukalla. Koota kaverit joita ei ole nähnyt taas hetkeen ja lähteä säiden salliessa ja lämmetessä viettämään aikaa ulos !
+ Lähde pieneen reissuun, viikonlopuksi Helsinkiin, Tampereelle tai vaikka Ouluun moikkaamaan kavereita tai vaan rentoutumaan kylpylään !
+ Rupea päivittämään kesävaatevarastoja, hamstraamaan kesäisiä mekkoja, playsuitteja, hameita, kevyitä toppeja ja paitoja ja tietenkin shortseja. Syksyisin ja talvisin tykkään pitää niin paljon tummia sävyjä niin kevään ja kesän tullessa on ihanaa vaihtelua saada pukea päälle kevyttä ja värikkäitä vaatteita.
+ Varaa aika kampaajalle hiusten leikkuuseen ja värjäykseen, pakko päästä näistä kuolleista latvoista eroon
+ Metsästä kevät takki joka sopii kaiken kanssa !
+ Keräile erilaisia opuksia elämän hallintaan, säästämiseen ja sisustukseen liittyen. Myös etsi keittokirjoja jotka ovat täynnä ihania kesäisiä herkkuja ja testaile niitä.
+ Varaa aika hierojalle. Työni takia selkäni on aina, siis aina, jumissa, kipeänä tai muuten vain kiukuttelee niin toivottavasti hierojan näppärät sormet auttaisivat tähän vaivaan.
+ Nauti olostasi ja jokaisesta asiasta.

Mitä te tykkäätte tälläisistä postauksista ?

+

6 kommenttia:

 1. Mullakin on ainakin hieronta-aika ja kaappien siivous edessä. Toinen niistä kyllä vähän mukavampi ;)
  Ja tietty pitää aina nauttia elämästä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että samat suunnitelmat löytyy sieltäkin :)

   Poista
 2. Ah, piknik ehdottamasti!*_*
  Pikku vinkkinä, kannattaa tarkkaa valita ja katsoa millaselle hierojalle menee. Kävin about 1-2 kuukautta sitten ekaa kertaa hierojalla, mikä loppupeleissä vain pahensi tilannetta! Monet suosittelivat myös käymää fysioterapeutilla, joten varasin ajan ja sen saikin heti muutaman päovän päähän! Se kyllä kannatti! Pitäisi kyllä myös mennä uudelleen ja uudelle hierojalle tässä toukokuun aikana!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pistää mieleen ! Itse pelkään hieman tuonne hierojalle menoa juuri siksi että pahentuuko tilanne siitä vai paraneeko..

   Poista
 3. Mulla myös suuri tarve hieronnalle, suunnitteilla ollut about 2vuotta, miten onkaan niin hankalaa varata aikaa😂 kampaajallakäynti olis myös enemmän kuin tarpeen! Kuka on muuten Miro 😊 oon aika vähän aikaa seuraillut sun blogia ja jäi vaivaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se ajan varaaminen kampaajalle tai hierojalle on niin hankalaa ja ei saa vaan asiaa tehtyä.
   Miro on erittäin hyvä ystävä Espoon suunnilta, tutustuttiin pari kolme vuotta sitten Oulun SakuStarsseista, siitä löydät myös postauksenkin blogistani :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !