Sivut

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Black leather and T-shirt


Heipä hei ihanat, pitkästä aikaa ! Ollaan vaihdettu virallisesti kevään puolelle ja tällä hetkellä kirjoittelen tämän päivän viimesillä voimillani. Tämä viikko on mulla erityisen raskas työrintamalla ja työtunteja tulee päivässä kertymään lähemmäksi 16h ja yöunet jäävät lähemmäksi viiteen tuntiin, mutta kyllä työtä mitä haluaa ja rakastaa jaksaa tehdä. Onneksi tulevana viikonloppuna aherrus palkitaan ja pitkään odotettu perinteinen mökkiviikonloppu mahtavalla porukalla häämöttää.
Nyt on huhtikuun ensimmäinen viikko menossa ja huhtikuu yleensä symboloi uusi alkuja, kevättä, kesän tuloa ja tietoa että lämpö ja nahkatakki kelit saapuvat. Kevät on sellaista aikaa että itse henkilökohtaisesti alkaa ajattelemaan uusia tuulia,  ajatukset pienistä muutoksista pyörivät vähän väliä mielessä ja niistä saa virtaa jaksaa tallustaa arjessa ja rohkeutta myös toteuttaa niitä pisimpään harkittuja asioita. 
Maanantaina käytiin napsimassa pienet asukuvat ennen viikon rankimman osuuden alkua ja silloin sää oli muuttunut erittäin harmaaksi jolloin paras vaihtoehto hartioille oli nahkatakki, mustat luottofarkut ja valkoinen t-paita, ainoana väripilkkuna toimi suloinen pörrö ja tummat moccahuulet. Jotenkin tälläinen todella simppeli asuvalinta näinä kevään harmaina päivinä luo sellainen rennon mutta odottavan olon. Mitä te pidätte tästä asusta ?
Nyt lasken pääni tyynyyn ja valmistaudun aamuiseen viiden herätykseen.

Ihanaa huhtikuuta !

2 kommenttia:

  1. Toi on aivan ihana asukokonaisuus. Tuo pörröinen avaimenperä on suloinen väripilkku :D
    Vaikka niitä työtunteja olisikin ihan liikaa ja työ on sellanen jota rakastaa niin kyllä se kaikki on sitte sen arvosta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan simppeli asu!

    ainoaxberg.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !