Sivut

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Spring, come on !

Aivan ihanaa sunnuntaita kaikille ! Jälleen yksi viikko on lopuillaan ja uusi maanantai häämöttää nurkan takana.
Näin sunnuntaisin on ihana herätä auringon paisteeseen joka kielii kevään ja kesän tulosta, tehdä rauhassa aamupalaa ja juoda montakin kuppia kahvia aamun aikana, olla vain ja ladata akkuja, hermoja ja nollata päätä seuraavaa viikkoa varten.
Tänä viikonloppuna oli niinkin ihmeellinen tilanne että pystyin melkein kokonaiseen vuoteen sanomaan ensimmäistä kertaa että olisi koko viikonloppu vapaana, ja se jos mikä tuntui perjantaina töistä lähtiessä hyvältä ja vapauttavalta. Vaikka olenkin työnarkomaani, niin silti pitkästä aikaa vapaa-aika  silloin kun muutkin ovat vapaalla, tuntuu mukavalta.
Tälläisellä asulla käytiin tänään juhlimassa vaarini syntymäpäiviä, oli aivan ihana nähdä isovanhempiani pitkästä aikaa oikein kunnolla, muuton ja vuorotyön myötä on jäänyt suurin osa perheen keskeisistä juhlapäivistä välistä vaikka on yrittänyt sumplia työvuorot niin että pääsisi paikalle.
Omasta mielestä tästä asusta tekee niin keväisen tuo ihana takki, se on niin kevyt ja väripiste allekirjoittaneen vaatekaapissa. Voi kevät tule jo, ja pian !
Mitä te pidätte tästä asusta ?
Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle !

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja asukuvia, toi takki on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Huih miten pitkä aika sulla on vierähtänyt ilman viikonloppuvapaita! :o Mä luulen että itse sekoaisin jo tuossa pisteessä hah :D

    Ihana asu, ja toi takki on todellakin superkeväinen! ♥

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !