Sivut

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

#snapchat

Hellureit vaan kaikille ! Mulla tällä hetkellä puhaltelee uudet tuulet ja kaiken järjestäminen, kasaaminen ja pään sisällä tajuaminen että suuria muutoksia on tapahtumassa niin on vienyt multa todella paljon aikaa viimeisen viikon aikana.
Maanantaina lähden ihan uudelle tielle, käännän uuden sivun elämässäni unohtamatta vanhaa ja suuri pelko ja jännitys siitä että pärjäänkö, olenko tarpeeksi hyvä ja riittääkö pienestä tytöstä tarpeeksi pippuria, temperamenttia ja nöyryyttä samaan aikaan, on tällä hetkellä ollut viimeisten päivien aikana päällimmäisenä ajatusmaailmassa. Näistä tuulista en kuitenkaan voi vielä kertoa sen enempää näin blogin puolella, mutta se kyllä selviää teille rakkaille lukijoillekin vielä.
Nyt aiheeseen ! En edes oikeastaan muista koska viimeksi olen julkaissut puhelimen salaisuuksia täällä blogin puolella joten eiköhän olisi aika. Elämääni pystyy seuraa reality-ajassa Snapchatin puolella nimimerkillä Jonnasof ja Instagramista löytää samalla nimellä.
Vapaapäivänä vierailua toisessa kodissa. // Käytiin joku aikaa sitten vetämässä sunnuntaikeilailut Iinan ja Tommin kanssa. // Vaikka ilme sanoo ehkä toista niin oli ihana mennä töihin pitkien vapaiden jälkeen.
Pullataikinan jättäminen yksin tunniksi valvomatta ei ollut tuona päivänä parhaimpia ideoitani. // Päätään nostavan kevään kunniaksi tulppaaneja keittiöön. // Pimu löysi uuden lempipaikkansa, nimittäin vaatekaapin yhden ylimmän hyllyn johon edes minä en ylety.
Tuoreita voisilmäpullia // Nuorimman serkkutytön päiväkodissa oli Tärkeiden ihmisten-päivä ja minä sain kunnian osallistua tähän päivään neljä vuotiaan tytön tärkeänä ihmisenä, kutsun saadessa taisi päästä pari onnen kyyneltä. // 18hengen tilauksen alkuruoka, soijalohta ja lime-yrtticremeä.
Some sunday outfit // Meidän prinsessat tykkää nykyään nukkua aina näin, toistensa syleissä // Yöllistä treenaamista, en itse tykkää käydä päivällä tai alkuillasta käydä kuntosalilla vaan yleensä ajan kohta on juuri tuolloin puolen yön jälkeen.
Chia-kookosvanukasta mustikoiden, mansikoiden ja sarviorvokin kanssa // Reissu Minjan ja Simonin kanssa Ikeaan, sekä uuden huulipunan ensi ulkoilutus // Leena tykkää seurata meidän pyykinpesukoneen pesua, se voi istua puoli tuntia koneen edessä ja vain tuijottaa sitä.

Ihanaa maaliskuuta !

4 kommenttia:

 1. Snapchat-postaukset on kyllä aina niin kivoja! Saa kurkistaa vähän paremmin bloggaajan arkeen :)
  ps. tosi söpöjä kissoja <3

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin lueskella näitä muiden blogeista ja näitä on todella kiva toteuttaa ! :)

   Poista
 2. Tällaiset snapchat postaukset on niin hauskoja, tykkään!! Ja voi jukra toi pullataikina, apua :DD

  Ihanaa uuttaa viikkoa sulle :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullataikina jaksaa naurattaa edelleen ! :D

   Samoin :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !