Sivut

torstai 16. helmikuuta 2017

Today was a beautiful day

Hellurei ihanat ! Nyt on taas se aika vuodesta kun penkkarit, abigaalat ,-risteilyt ja vanhojen tanssit ovat pakattu kahteen päivään.
Itse ammattikoululaisena pääsin tanssimaan kaksi vuotta sitten vanhojen tanssit meidän koulun kaksoistutkintolaisten kanssa avecina, pääset katsomaan minun tanssitunnelmia tästä. Kyseiset kaksi päivää olivat silloin ehkä parhaimpia ja tulevat olemaan myös parhaimpia joka ikiselle vanhalle, ottakaa ilo irti !
Tässä päivässäkin, niin kuin jokaisessa päivässä, on ollut pieniä iloja, paniikkeja ja naurua
Aamun sai taas aloittaa rauhaksiin, kahvia ja rahkaa raejuuston ja tuoreen mangon kera. Oon nyt innostunut tuunailemaan ihan tavallista maitorahkaa erilasilla hedelmillä ja marjoilla, voi johtua mun sali innostuksen kasvustakin.

Lukulistan siivoiluja, poistin lukulistaltani kaikki lopettaneet blogit ja ne joiden aktiivisuus on tippunut tai blogi on muuttunut väkisin väännettäväksi. 53sta blogista lukulistalle jäi kuusi.

Myös hiukan blogin ulkoasun päivittelyä, tein jo pitkään suunnitellun uuden bannerin ja pieniä hienosäätöjä muutenkin blogin puolelle.
Sillä välin kun Jani oli pesemässä autoa vanhemmillaan niin sain köllötellä hiukset pikkumyy nutturalla aamutossut jalassa ja olo asu päällä sohvan nurkassa ja katsella Netflixiä.

Leikkinyt kissojen kanssa radio-ohjattavalla leluhiirellä. Jani teki tytöille tälläisen lelun ja en tiedä kumpi on siitä enemmän innoissaan, me Janin kanssa vai tylleröt.
Kestosuosikki kanapiirakka pääsi taas tänään lautaselle ja tällä kertaa draamalla maustettuna. Meidän uuni alkoi käryämään ja sen seurauksena palohälytin alkoi soimaan. 15minuutin poppakonstien ja kikkakolmosten avulla sain sen viimein hiljaiseksi ja pienen panikoinnin jälkeen ei kun uunin pesuun.

Seuraavana olisi pienet päikkärit ennen kuin lähden Janin kanssa juoksemaan ulos koko yöksi.

Ihanaa loppuviikkoa ! <3

2 kommenttia:

 1. Tuo viimeses kuvassa oleva piirakka näyttää hyvältä!! täytyy mennä katsoon tuo sun vanhojen tanssi postaus - oon ihan kateellisina kattellut kaikkia wanhojen tanssi kuvia kun ite en lukiossa oo lainkaan ollut :D

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo piirakka oli myös hyvää !
   Itsehän en myöskään ole koskaan lukiossa ollut mutta pari vuotta sitten sain mahdollisuuden päästä tanssimaan kaksoistutkintolaisten kanssa :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !