Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vuoden 2017 lupaukset

Heippa ihanat ! Mites teidän vuosi on alkanut ? Täällä on vuosi alkanut aika hyvin, ellei lasketa silmäluomen tulehdusta josta kärsin tällä hetkellä, näkeminen vasemmalla silmällä on hiukan hankalaa mutta ei se menoa haittaa.
Mä en ole moneen vuoteen tehnyt uuden vuoden lupauksia ja jos oon niin ne on mennyt harakoille jo tammikuun loppuun mennessä mutta tänä vuonna ajattelin ottaa kunnolla itseeni niskasta kiinni ! (kuitenkin viimeistään huhtikuuhun mennessä kaikki on jo mennyt päin honkia)
Aloita salitreeni, aloitin viime vuonna Minjan kanssa vuoden vaihteessa salilla käymisen Aulangon salilla mutta kun sali muutti pienempiin tiloihin niin käyminen väheni ja huomasin joulukuussa että puolen vuoden aikana on kiloja tullut lisää.. Joten hommasin jo joulukuun puolella salikortin mutta aloittaminen siirtyi venähtäneen olkapään takia johon sain viikko sitten kortisonipiikin ja kivut häipyi. Joten nyt voin aloittaa taas treenaamisen uudestaan ja nyt pidän treenin rutiinina ja nautin siitä !
Autoilun vähentäminen, lyhyet matkat ollaan nyt kuljettu autolla mutta tämän vuoden aikana rupean enemmän kävelemään ja kesällä pyöräilemään kuten esimerkiksi 4km työmatkan. Näin saan pidettyä yleiskuntoa muutenkin yllä ja luonto-ystävällisempää.
Lisään veden juontia sekä hedelmien ja vihannesten syömistä, olen aina ollut todella huono juomaan vettä ja kiireellisen/stressaavan työn takia veden juonti työpäivän aikana varsinkin jää todella alhaiseksi samoin hedelmien ja vihannesten syönti. Pieniä askelia kohti terveellisempää ruokavaliota..
Pitää tipatonta, tutkimukset sanoo että keholla menee kuukausi palautua alkoholimyrkytyksestä, siksi päätin uuden vuoden päivänä ensimmäisenä että jätän alkoholin hetkeksi aikaa, päivää en ole vielä päättänyt mutta alustavasti helmikuun loppuun tai sitten jopa vappuun asti.
Panostan laatuun, tänä vuonna ostaessani vaatteita tai asusteita mietin todella tarkkaan tarvitsenko ja satsaan laatuun, varmistan että materiaali on laadukasta ja kestävää ettei kahden kuukauden päästä tarvitse ostaa uutta, näin säästyy myös rahaa.

Lupaan myös panostaa blogiin enemmän, suhtautua työhöni samalla intohimolla mitä se oli opiskeluaikoina, elää elämääni stressaamatta turhasta ja pitää huolen parisuhteestani !

4 kommenttia:

 1. Hyviä uudenvuoden lupauksia oot tehnyt :)! Tykkään tosi paljon tosta sun asusta! Kivan simppeli mutta samalla tyylikäs ja noi aurinkolasit tuo kivaa särmää :) ♥

  ♥: Sofia, FashionSituation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ! Tuolla takilla on todella pitkä historia mutta toimii edelleen vuosikymmenien jälkeen :)

   Poista
 2. Hyviä lupauksia :)

  www.yhtakuinkolme.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !