Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2017

#2017FirstSunday

Heipsun keipsun lovet ja ihanaa alkavaa viikkoa ! Sunnuntait on mulle niin sanotusti pyhiä päiviä, ellei ole työvuorossa, silloin en halua kiirehtiä mihinkään, stressata mistään ja vaan olla tai tehdä jotain mukavan leppoisaa. Sunnuntaisin on parasta herätä myöhään, juoda aamukahvit rauhassa, köllötellä koko päivä mukavissa vaatteissa ja katsoa leffoja, sarjoja tai sitten jotain ihan hömppää telkkarista, tehdä hyvää ruokaa ja ehkä vähän herkutella.
Tänä sunnuntaina kuitenkin ei jääty sohvalle poppareiden ja leffan kanssa vaan lähdettiin Iinan ja Tommin kanssa Aulangolle hohtokeilaamaan. Itse olen todella huono keilaamaan ja se myös huomattiin niin virkistäytymispäivänä kuin myös eilen mutta meillä oli todella hauskaa ja oli myös mukavaa viettää sunnuntaita pois neljän seinän sisältä. Eipähän tarvinnut lähteä enää salilla käymään sen hikoilun jälkeen.
Millaisia pyhiä rutiineja teidän sunnuntaisiin kuuluu ?

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen sunnuntai asu sulla :)!

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Täällä sunnuntai on aina pyhitetty täysin lepäämiselle ja loikoilulle sekä ittensä hemmottelulle :-D Hyvä aamupala kuuluu aina myös asiaan!

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !