Sivut

torstai 15. joulukuuta 2016

This moment favorites

Täällä taas ! Työputki on vienyt mehut tästä tytöstä, vielä pari päivää niin pääsen viettämään vapaita kunnes taas jouluksi töihin. Noin viikko sitten viettelin sairaslomapäivää venähtäneen olkapään takia, lääkäri määräsi tulehduslääke kuurin, pitäisi myös auttaa venähdysten hoitoon mutta melkein viikon syönnin jälkeen tulosta ei ole näkynyt ja kipu on vaan kasvanut, ehkä tästä vielä selvitään !
Mulla on tällä hetkellä luksusta ne hetket kun saa olla kotona tai laittautua johonkin, töihin mennessä ei viitsi meikkipohjaa tehdä ja ainoa asia mitä meikkaan töihin ( ja jos kerkeän pommiin nukkumisen takia) on kulmat ja vähän virheitä piiloon joten kotona makaaminen ja rauhoittuminen on niitä hetkiä mitkä auttaa jaksamaan työpäivän ajan vaikka työstäni tykkäänkin.
Tämän hetkinen sisustus suosikki on isot lyhdyt. Jani ihmettelee näitä ja ihmettelee mihin oikein näitä tarvitsee mutta itse pidän niistä, tuovat niin mukavasti meidänkin todella pelkistettyyn sisustukseen jotain lisää. Etsinnässä on tällä hetkellä iso lattiatasolla pidettävä lyhty, mieluusti musta, mutta etsinnät eivät välillä oikein tuota tulosta. En silti luovuta, kyllä se löytyy vielä :)
Kyseinen Sephoran huulipuna on noussut mulla ihan suosikkien ykköseksi, tämä ihanuus on aivan ihanan luonnollisen värinen ja siihen on lisätty hiukan kultaista kimalletta, pigmentti on sopivan pysyvä. Tästä on tullut mun luottohuulipuna vaikka yleensä olen suositun punertavia sävyjä niin nyt ruskea vei voiton ! 
Nämä ihanat rusettitossuset kotiutin New Yorkista ja nämä olivat ihan ensimmäinen asia minkä ostin siellä, ellei tietenkin ruokaa lasketa. Näiden pehmeydessä ja lämpöisyydessä on hyvä maata sohvalla katsomassa Netflixiä Janin kanssa ja ottaa rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !