Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Mitä kuuluu pentuarkeen ?

Heippa ihanat ! Osa teistä muistaa että kun muutimme omaan asuntoon Janin kanssa haimme ensimmäisen prinsessamme Pimun ja kuukausi myöhemmin kotiutimme toisen prinsessamme Leenan. Tytöillä on siis ikäeroa pari viikkoa ja ikää on nyt noin 7kk, sen myös kuulee ja tuntee. Nämä patterikisut eivät kelloa tai nukummeko vai emmekö katso kun lähtee rallit päälle ja tunnin juoksemisen ja riehumisen jälkeen nukutaan samassa kasassa kahdesta kolmeen tuntiin, tankataan ruokaa, hiekkalaatikon täyttö ja ei kun uusiksi. Ihania eikö !
Tytöt on luonteiltaan ihan kuin yö ja päivä, Pimu mennä tutkii ja temmeltää, oman pään mukaan ja silloin kun Pimatsu haluaa rapsutuksia se myös vaatii ja saa niitä. Leena taas on meidän arkajalka, pelästyy jokaista asiaa, nukkuu enimmäkseen kun ei ole riehunta fiilis, ja aina kun syliin taputtaa Leena tulee heti rapsutettavaks.
Meille on tyttöjen kanssa tullut rutiiniksi se että kun Jani lähtee yöllä töihin ja itse menen nukkumaan niin tytöt tulevat perässä sänkyyn, viime yönäkin sain molemmat prinsessat mahan päälle ja estivät etten käänny vahingossakaan kyljelleni.
Pimu tykkää nukkua milloin missäkin, nojatuolilla, íkkunalaudalla, sängyssä, sohvalla, lavuaarissa, keittiöntuolilla tai ihan vaan lattialla pyykkikasassa tai eteisen matolla. Leenalla on taas todella tarkat nukkumispaikat, raapimispuun ylätasanne, sohva ja nojatuoli tai sitten mun sukkalaatikko. Sänkyyn se kömpii aina vaan Pimusen kanssa nukkumaan.

On ne vaan ihana, toivottavasti ne ei kasvais !

2 kommenttia:

 1. Onpa suloiset kisut :) Meidän toinen kissa on myös noin 7 kk ikäinen ja energiaa riittäisi vaikka muille jakaa! :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä meidän prinsessat riehuu myös niin että toivoisi itsellänikin olevan niin paljon energiaa ! :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !