Sivut

perjantai 21. lokakuuta 2016

Fall 2016 TO DO - list

Heipat vaan kaikille sinne ruudun toiselle puolelle ! Vaikka syksyä mennään jo kovaa vauhtia pitkällä niin haluisin vielä jakaa teille mun tämän syksyn TO DO-listan, asioita mitä haluan vielä toteuttaa tän syksyn aikana, kiireistä huolimatta.
Löydä täydellinen keitto, syksyn tullessa mikään ei lämmitä paremmin kehoa ja mieltä kuin täydellinen keitto. Yleensä en pahemmin keitoista välitä koska niistä tulee vain entistä nälkäisemmäksi, mutta tänä syksynä haluaisin löytää sen ihanan täyteläisen keiton jota voi tehdä pitkälle alku kevääseen.

Kynttilöiden hamstraus, kynttilät on mulle syksyllä se juttu joka tekee syys-illoista Sen, vähän niin kuin piparit tekevät joulusta Sen. Oon pikku hiljaa hamstraillut kaiken näköisiä ja hajuisia kynttilöitä ja lyhtyjä joilla voi varmasti valaista koko kämpän ja polttaa kerrostalon.

Kaappien järjestäminen, vaikka olemme melkein kaksi kuukautta tässä asunnossa asuneet ja olen jo nyt tympiintynyt kaappien järjestykseen. Jotkut asiat eivät vaan tunnu olevan oikeilla paikoillaan ja suunnitteilla olisi ottaa jokainen kaappi keittiöstä, olohuoneesta ja eteisestä käsittelyyn ja järjestää uudestaan.
Uusi kevyt talvitakki, minulta löytyy jo täydelliset takit koville pakkasille mutta alle -10asteen pakkasille ei ole sellaista sopivaa takkia. Kivien ja kantojen alta pitää alkaa sellaista metsästämään ja varmaan New Yorkin reissulta jonkun näköinen tarttuu lapaseen juuri ennen pakkasten alkamista.

Hömppäsarjat, pitäisi löytää sopiva hömppäsarja jolla voi bootata aivot iltaisin tee-kupin kanssa. Frendit, How I met Your Mother, yms tuollaiset on katsottu joten näitä saa ehdottomasti suositella :)
Järjestä Halloween-pippalot tai pikkujoulut, viime vuonna järjestettiin kaverin luona Rengossa Halloween-pippalot ja tänä vuonna haluisin järjestää ne itse tai sitten järjestää kaveriporukalle pikkujoulut, syödään, juodaan, nautitaan syysillasta ja joko juhlitaan tulevaa joulua tai sitten Halloweenia.

Luo syksyinen soittolista, syysiltoina kävellessä kotiin töistä on pakko kuunnella musiikkia, ja kotona iltaa viettämässä taustamusiikki on pakollinen. Ensi syksynä voi muistella mitä hyviä muistoja jotkut biisit siltä soittolistalta nostaa :)

Aloita kirjasarja, syksyisin rakastan lukea kirjoja, juoda teetä ja vaan rentoutua paksun viltin alla, ehkä saisin Janin houkuteltua lukeen myös kirjoja ikuisen Netflixin katsomisen sijaan.


<3:lla Jonna

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus!! :) Mun pitäisi kanssa löytää joku sellainen kiva kevyttoppatakki, mitä voi käyttää vaikka urheillessa ulkona :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! juuri sellaista kevyt takki olisi myös etsinnässä jota voi myös käyttää ulkoilesssa :)

   Poista
 2. Mä suosittelisin lisäämään hömppäsarjalistalle Communityn ja Arrested Developmentin :) Gilmoren tytöt on mun mielestä kanssa loistava syysiltojen viihdyke :)

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy pitää nuo mielessä seuraavalla kerralla kun aukaisee Netflixin :)

   Poista
 3. Ihana to do lista :-) toivottavasti saat tehtyä kaiken mitä haluat :-)

  ~ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’
  AUTUMN BEAUTY GIVEAWAY

  VastaaPoista
 4. ihania suunnitelmia syksyn varalle! :) mä oon toteuttanut näistä jo tuon kynttilöiden hamstraamisen, hih ;) aion kans löytää kevyille pakkasille kevyttoppatakin, etsintä tuntuu kyllä hieman takkuilevan.. lopetin juuri gossip girlin katsomisen, joten sen tilalle pitäisi kans löytää joku ihana hömppäsarja pimeiden iltojen iloksi :) ihanaa syksyä sinne! ♥

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne :) kynttilöiden hamstraus on aloitettu myös jo, ja takin etsintä takkuilee myös täällä. Gossip girl onkin sellainen sarja jota en oo vielä saanut aloitettua :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !